Ankara’da Gençlere Barbaros Ailesi El Attı

Ankara’da Mamak ilçesi bahçelerüstü U-15 futbol takımına Türkiye kupası finalleri için Ağrılı işadamı Volkan Barbaros el attı.

Ağrı Haberleri - 01-12-2018 13:51

 Ankara’da Mamak ilçesi bahçelerüstü  U-15 futbol takımına Türkiye kupası finalleri için Ağrılı işadamı Volkan Barbaros el attı.

Mamak ilçesinin küçük futbolcuları kendilerine sahip çıkan Volkan, Mehmet ve Bulut Barbaros kardeşlere playoff maçları öncesi teşekkür ziyaretinde bulundular.

Sabah kahvaltısında bir araya gelen futbol kulübünün minik futbolcuları ve Başkan Servet Koçtürk, Teknik Sorumlular Barış Balcı ,Erkan Sarıaydın ,Şenol İpek ile birlikte Teşekkürlerini Barbaros kardeşler adına Bulut Barbaros’a forma ve plaket takdim ederek gösterdiler.

Kahvaltıda minik kardeşleriyle gurur duyduğunu belirten Bulut Barbaros U-15 kategorisinde playoff maçlarında üstün başarı göstererek inşallah Türkiye kupasına katılırız hepinizi şimdiden tebrik ediyor başırlı sonuçlar almanızı bekliyorum dedi.

 



Günün Diğer Haberleri