HDP'li VEkiller Mazbatalarını Aldı

1 Kasım 2015 genel seçiminde HDP'den milletvekili seçilen Leyla Zana, Berdan Öztürk ve Dirayet Taşdemir mazbatalarını aldı.

Ağrı Haberleri - 12-11-2015 11:37

 1 Kasım 2015 genel seçiminde HDP’den milletvekili seçilen Leyla Zana, Berdan Öztürk ve Dirayet Taşdemir mazbatalarını aldı.

 

Ağrı Adliyesine partililerle gelen Berdan Öztürk ve Dirayet DilanTaşdemir, mazbatasını Ağrı  İl  Seçim kurulu Başkanı  Ağır Ceza Reisi Kemalettin Taşkın’dan aldılar.

 

Milletvekili Leyla Zana’nın Ağrı dışında bulunması nedeniyle mazbatası  Berdan Öztürk’e verildi.

 

Ağrı Adliye binası önünde basın mensuplarına açıklama yapan Berdan Öztürk, 7 Hazirandan sonra 1 Kasımda da Ağrı halkının özgür iradesini göstererek 3 tane vekil çıkartma başarısını gösterdiğini ve  bundan dolayı Ağrı halkına teşekkür ettiğini söyledi.

 

Dirayet Dilan Taşdemir ; 1 Kasım seçim sonuçlarının barışa ve demokrasiye vesile olması temennisinde bulunarak, hem Kürt sorununun çözümünde hem de Türkiye’nin demokratikleşmesinde mecliste üzerimize düşen görevleri yerine getireceğiz diye konuştu. Ağrı halkının kendilerine vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür etti.

 

Günün Diğer Haberleri