Ağrı İHH Sevinçlere Ortak Oldu

Ağrı İHH Sevinçlere Ortak Oldu

Ağrı Haberleri - 21-09-2024 14:41

Ağrı İHH Sevinçlere Ortak Oldu

Ağrı İHH İnsani Yardım Derneği, 2024-2025 eğitim öğretim döneminin başlamasıyla birlikte yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklara kırtasiye seti ve okul çantası yardımında bulunarak sevinçlerine ortak oldu.

İHH, ülkemizde 2024-2025 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte yine yüzbinlerce ihtiyaç sahibi öğrenciye sahip çıkarak kırtasiye yardımında bulundu.

Öğrencilere moral ve motivasyon sağlamak ve ihtiyaç sahibi ailelerin eğitim giderlerine destek olmak amacıyla geleneksel hale getirdikleri kırtasiye yardımını bu yıl da gerçekleştirdiklerini ifade eden Ağrı İHH Başkanı Kerem Engin konuyla ilgili açıklamalar yaptı. Engin, “Derneğimize davet ettiğimiz 450 öğrencimize çanta ve kırtasiye seti dağıtımlarını gerçekleştirdik” dedi.

Ağrı İHH Başkanı Kerem Engin açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Hayırseverlerin desteği ile yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi 450 öğrencimize yardım yaptık. Amacımız, Ağrı’mızın geleceğini inşa edeceğine inandığımız çocuklarımızın derslerine yoğunlaşmalarını sağlamak ve ailelerine destek olmaktır. Yetim ve öksüz çocuklarımız başta olmak üzere, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik gıda, giyim, burs ve diğer yardım projelerimiz de devam ediyor. Bu vesile ile derneğimizde yardımlarını esirgemeyen hayırsever bağışçılarımıza ve gönüllülerimize çok teşekkür ediyoruz. Onların destekleri ile daha fazla insana ulaşmaya devam edeceğiz. Yeni eğitim ve öğretim yılının Ülkemize ve Ağrı’mıza hayırlı olmasını diliyor, tüm öğrencilerimize başarılar temenni ediyoruz.” diyerek tamamladı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Ağrılı Beş Dağcı, 4 Bin 150 Metrelik Cilo Reşko Zirvesi’ni Tırmandı

Ağrılı Beş Dağcı, 4 Bin 150 Metrelik Cilo Reşko Zirvesi’ni Tırmandı

18-09-2026 - Ağrı Haberleri

Ağrı’da Şeker Pancarı Hasadı Başladı: Modern Makineler Tarlada

Ağrı’da Şeker Pancarı Hasadı Başladı: Modern Makineler Tarlada

16-09-2026 - Ağrı Haberleri