Ağrı Şeker Fabrikası’ndan Sağlık Camiasına Anlamlı 14 Mart Ziyareti

Ağrı Şeker Fabrikası’ndan Sağlık Camiasına Anlamlı 14 Mart Ziyareti

Ağrı Haberleri - 17-03-2026 16:23

Ağrı Şeker Fabrikası’ndan Sağlık Camiasına Anlamlı 14 Mart Ziyareti

Ağrı Şeker Fabrikası Müdürü Kürşad Erdoğan ve beraberindeki heyet, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Ağrı İl Sağlık Müdürlüğü görevini yürüten Esra Beşer’i makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette, sağlık çalışanlarının toplum sağlığının korunması ve geliştirilmesindeki kritik rolüne dikkat çekildi. Özellikle son yıllarda artan iş yükü ve zorlu çalışma koşullarına rağmen sağlık personelinin büyük bir özveriyle görevini sürdürdüğünü vurgulayan Fabrika Müdürü Kürşad Erdoğan, 14 Mart Tıp Bayramı’nın bu anlamda önemli bir farkındalık günü olduğunu ifade etti. Erdoğan, İl Sağlık Müdürü Esra Beşer nezdinde tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı’nı kutlayarak, emekleri ve başarıları dolayısıyla teşekkürlerini iletti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Sağlık Müdürü Esra Beşer ise, sağlık çalışanlarının fedakârca yürüttüğü hizmetlerin toplum tarafından takdir edilmesinin kendileri için büyük bir moral kaynağı olduğunu belirtti. Beşer, nazik ziyaretlerinden dolayı Ağrı Şeker Fabrikası Müdürü Kürşad Erdoğan ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, kurumlar arası dayanışmanın önemine vurgu yaptı.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyaret boyunca karşılıklı iyi dilekler paylaşılırken, 14 Mart Tıp Bayramı’nın anlam ve önemine dair değerlendirmelerde bulunuldu. Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Ağrı Şeker Fabrikası Müdürü Kürşad Erdoğan’dan Bin Çocuğa Bayram Hediyesi

Ağrı Şeker Fabrikası Müdürü Kürşad Erdoğan’dan Bin Çocuğa Bayram Hediyesi

24-05-2026 - Ağrı Haberleri

Ağrı ekibi halk oyunlarında bölge birincisi oldu

Ağrı ekibi halk oyunlarında bölge birincisi oldu

23-05-2026 - Ağrı Haberleri