DASKEF Başkanı Kenan Çetinden Kınama Mesajı

Daskef Başkanı Kenan Çetin Yeni Zellanda'daki Müslümanlara Hain saldırı dolayısı ile bir kınama mesajı yayımladı

Ağrı Haberleri - 17-03-2019 09:59

DASKEF Başkanı Kenan Çetinden Kınama Mesajı
Cuma Günü Yeni Zelanda’da iki camide Cuma namazı ibadetini gerçekleştiren masum Müslümanlara yönelik, eş zamanlı olarak gerçekleştirilen ve birçok ülkeden 49 kişinin şehit olmasına neden olan terör saldırısını tüm kalbimle lanetliyorum.



Bu olay, din ekseninde, her geçen gün dünyayı kutuplaştırmaya doğru iten ve İslamafobi’yi körükleyen emperyalist güçlerin sebep olduğu elim bir terör olayıdır.



Nefret söylemleri, ırkçı ifadeler, popülist yaklaşımlarla barış dini İslamiyet’i her fırsatta kötüleyip Müslümanları hedef gösteren tüm batılı hükumet liderleri ve medya kuruluşlarına tüm dünya halklarının artık ‘dur’ demesi gerektiğine inanıyorum.



Bu terör saldırısının son olmasını umuyor, dehşet verici saldırıda Şehit olan Müslüman kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.
 
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Ağrı İl Sağlık Müdürlüğü’ne Mehmet Acu Atandı

Ağrı İl Sağlık Müdürlüğü’ne Mehmet Acu Atandı

13-05-2026 - Ağrı Haberleri

Ağrı OSB’ye Dev Yatırım: Doğalgaz Protokolü İmzalandı

Ağrı OSB’ye Dev Yatırım: Doğalgaz Protokolü İmzalandı

13-05-2026 - Ağrı Haberleri