DOĞAN MEDYA'NIN BAŞINA CEM KÜÇÜK GELMELİ!

Doğan Grubu’nun yayın organları Hürriyet gazetesi ile Radikal.com.tr’de işten çıkarmalar ve görevden almalar birbirini izliyor

Ağrı Haberleri - 05-12-2015 09:31

DOĞAN MEDYA'NIN BAŞINA CEM KÜÇÜK GELMELİ!
 Doğan Grubu’nun yayın organları Hürriyet gazetesi ile Radikal.com.tr’de işten çıkarmalar ve görevden almalar birbirini izliyor. Önce Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilci Yardımcısı ve yazarı Şükrü Küçükşahin’in işine son verildi. Hemen ardından Radikal.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Ezgi Başaran’ın görevinden ayrıldığı açıklandı. Son olarak da Hürriyet Web’in Ankara Temsilcisi Zeynep Gürcanlı’nın işine son verildi. Doğan Grubu'nda gazetecilerin işine bir bir son verilirken, AKP’nin yayın organı Star gazetesi yazarı Özay Şendir’in eşi Berna Kürekçi Şendir, Doğan Grubu Kurumsal İletişim ve Pazarlama Koordinatörlüğü’nün başına getirildi.

 

Deneyimli gazeteci-yazar Şükrü Küçükşahin, Hürriyet yönetiminin, köşe yazılarından bir süredir rahatsızlık duyduğunu, işine son verilmesinin gerekçesi olarak ise “küçülme”yi gösterdiklerini söyledi. Dürüst bir meslektaşımız olan Şükrü Küçükşahin’in, 17 yıldır çalıştığı gazeteden kovulması, Doğan Grubu’nun yeni siyasal döneme uyum sağlama çabasının sonucudur. Tayyip Erdoğan'ın şimdilik "gidici olmadığını" gördüler ve dümeni oraya kırdılar! Ortada bir "küçülme" durumu var gerçekten! Ama onların sığındıkları ekonomik bahanenin çok ötesinde bir şey bu! Aydın Doğan, tetikçilerin her kemkirmesinde Tayyip Erdoğan’a kurban vermekten yorulmadı mı? Oysa böyle parça parça adam yemek yerine, AKP’nin baştetikçisi Cem Küçük’ü Doğan Medya Grubu’nun başına getirsin ve bu büyük azaptan kurtulsun!

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Türk Tarih Kurumu’nun Mobil Kitap Mağazası Ağrı’da Kitapseverlerle Buluşuyor

Türk Tarih Kurumu’nun Mobil Kitap Mağazası Ağrı’da Kitapseverlerle Buluşuyor

17-08-2026 - Ağrı Haberleri

İlhami Yıldız AK Parti’nin 25’inci kuruluş yıl dönümüne özel mesaj Yayımladı

İlhami Yıldız AK Parti’nin 25’inci kuruluş yıl dönümüne özel mesaj Yayımladı

14-08-2026 - Ağrı Haberleri