Hafta başında Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül’ün Babasının vefatı dolayısı ile sabah uçağıyla Ağrı’ya gelen AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, AK Parti teşkilatları ile birlikte Hamur ilçesinde taziye ziyaretinde bulundu.
Daha sonrasında Ağrı merkezde devam eden diğer taziyelere katıldıktan sonra Patnos ilçesine geçerek Patnos ilçe teşkilatı ile bir araya geldi.
Yerel seçim çalışmaları hakkında bilgiler aldıktan sonra taziye ve esnaf ziyaretleri ile 31 Mart seçimleri için AK Parti’ye destek isteyen Çelebi, esnaf tarafından ilgiyle karşılandı.
Çelebi, bir günlük ziyareti sonrasında AK Parti’nin seçim manifestosunu açıklayacak olması sebebi ile Ankara’ya döndü









Sakal tutan
Yanınızda ille bir sakallı olacak yoksa işiniz rast gitmeyecek yeter yeter yeter Allah aşkına benim dinimden elinizi çekin siyasete bulaştırmayın. 7 yıl önce