AK Parti Ağrı İl Başkanı İlhami Yıldız, Genel Başkan Yardımcısı ve Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Belgin Uygur’un katılımıyla gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nın ardından açıklamalarda bulundu.
Toplantının yoğun katılım ve büyük bir heyecanla gerçekleştirildiğini belirten Yıldız, teşkilatın tüm kademeleriyle bir araya gelerek hem yapılan çalışmaları değerlendirdiklerini hem de önümüzdeki döneme ilişkin hedefleri istişare ettiklerini söyledi.
Yıldız, “Genel Başkan Yardımcımız Sayın Belgin Uygur’un teşrifleriyle gerçekleştirdiğimiz Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantımız, teşkilatımızın birlik ve beraberliğini bir kez daha ortaya koymuştur. AK Parti olarak milletimizden aldığımız güçle, Ağrı’mızın kalkınması ve hemşehrilerimizin refahı için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz.” dedi.
Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini vurgulayan Yıldız, “AK Parti’nin en büyük gücü, milletimizle kurduğu güçlü gönül bağı ve teşkilatlarımızın fedakâr çalışmalarıdır.
Ağrı’da sağlık, eğitim, ulaşım, gençlik ve spor başta olmak üzere birçok alanda önemli yatırımları hayata geçirirken, yeni projeler için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
Birlik ve kardeşlik ruhuyla şehrimizi daha ileriye taşımaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
Toplantıya katılan tüm teşkilat mensuplarına teşekkür eden Yıldız, “Kuruluşundan bugüne kadar davasına sahip çıkan tüm teşkilat mensuplarımıza şükranlarımı sunuyorum. Sayın Genel Başkan Yardımcımız Belgin Uygur’a da programımıza katılımları ve kıymetli değerlendirmeleri için teşekkür ediyorum.
Hep birlikte Türkiye Yüzyılı’nı inşa etmeye, milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.












