Vali Işın, köy muhtarları ile bir araya geldi‏

Ağrı Valisi Musa Işın, Ozanlar Köyünde Merkeze bağlı köy muhtarları ile bir araya geldi.

Ağrı Haberleri - 23-09-2015 11:18

Vali Işın, köy muhtarları ile bir araya geldi‏
 Öğle saatlerinde beraberindekilerle Ozanlar Köyüne gelen Vali Işın, Köy Muhtarları Derneği Başkanı Bedrettin Taştan ve muhtarlar tarafından karşılandı.

Köy Odası’nda verilen yemeğe katılan Vali Işın, daha sonra bir evin bahçesinde muhtarlarla birlikte çay içti.

Yer minderinde oturarak köyde yetiştirilen ay çekirdeği ve mısırın tadına bakan Vali Işın, muhtarlarla köylerde sürdürülen hizmetler ve ihtiyaçlar hakkında sohbet etti.

Ziyaret esnasında çocuklarla yakından ilgilenen Vali Işın, çocuklara çeşitli hediyeler dağıtarak birlikte fotoğraf çektirdi.

Vali Işın’a İl Jandarma Komutanı Coşkun Sel, İl Emniyet Müdürü Metin Turgay Karabulak, Ticaret Odası Başkanı Saim Alpaslan ve Ziraat Odası Başkanı Yavuz Aydemir de eşlik etti.





Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Türk Tarih Kurumu’nun Mobil Kitap Mağazası Ağrı’da Kitapseverlerle Buluşuyor

Türk Tarih Kurumu’nun Mobil Kitap Mağazası Ağrı’da Kitapseverlerle Buluşuyor

17-08-2026 - Ağrı Haberleri

İlhami Yıldız AK Parti’nin 25’inci kuruluş yıl dönümüne özel mesaj Yayımladı

İlhami Yıldız AK Parti’nin 25’inci kuruluş yıl dönümüne özel mesaj Yayımladı

14-08-2026 - Ağrı Haberleri