Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 04-11-2019 10:51   Güncelleme : 04-11-2019 10:51

Ağrı Basın Birliğinden Ağrı Belediyesine Sorular

Ağrı Basın Birliğinden Ağrı Belediyesine Sorular

Ağrı Basın Birliğinden Ağrı Belediyesine Sorular
Ağrı belediye Başkanlığınızca Ağrı Belediyesi Taşlıçay Dere Islahı ile ilgili açıklama yaparak, bazı basın mensuplarını kasıtlı ve maksatlı haber yapmakla suçlamanızı, üzüntüyle takip etmekteyiz.

Sayın Başkan Savcı Sayan

Yapılmış olan basın açıklamasında bir şeyi atlamışsınız. Taşlıçay dere ıslahı projesi ayrı bir proje sizin belediye olarak yaptığınız çevre düzenlemesi ise ayrı bir proje.

Biz Günlerdir yazıyoruz çiziyoruz bu Dere ıslahı projesi uzun zamandır yapımına başlandı ve İnşallah 2020 yılında bitecek.

Bu Projenin Başlangıcından bitimine kadar Özellikle Hasan Arslan, Milletvekilleri Mehmet Kerim Yıldız ,Cesim Gökçe .Fatma Salman ve şu an Milletvekili olan Ekrem Çelebinin katkıları ve çabaları için teşekkür ettik. Bence Marka şehir ideali için sizinde bu şahıslara teşekkür etmeniz gerekiyor. Çünkü siz, varolan bir projenin çevre düzenlemesini yapıyorsunuz.

Bunuda yapmayacaksanız Ağrı Belediyesi başka ne iş yapacak ki?

Bizim Taşlıçay Deresi Projesini dillendirmemizin tek nedeni var. Bazı işgüzarlar tüm bu çabaları hiçe sayarak tek bir kişiye bu projeyi yamarsa işte o zaman işler değişir.

Bir dakika beyler ne oluyoruz deriz !!

Sadece bir kişininmi emeği var Taşlıçay Deresi ıslahında?

Geçmişini bilmeyen, geleceğine yön çizemez başkan.

Bu yazılan ve çizilene de kayıtsız kalmazsan, gerek Belediye Başkanı ,Gerekse de Ağrı Belediyesi Sosyal Medya hesaplarından bu eyyamcıları beğenip paylaşırsan burada art niyeti kimin gösterdiğini anlamamak ve görmemek içten bile değil.

Biz şahsen şunu beklerdik. Ağrı Belediye Başkanı bu Projenin öncelikle Ak Parti Hükümetlerinin çeşitli dönemlerinde görev almış Belediye Başkanlarının ve Milletvekillerinin çok emeklerinin olduğunu kabul edip bu eyyamcılara prim tanımaması gerekirdi.

Ama Maalesef böyle bir açıklamayı bırakın yapmayı bu Eyyamcıların yazıp çizdiklerini kabullenir bir biçimde beğenip paylaşmanız, ve sonrasında adeta bizi kötü niyetle sorgulamanız şık düşmemiş.

Önce kedi niyetinizi sorgulayın. Siz iyi niyetlimisiniz?

Belediye Başkanı olmanız sizin her yaptığınız hamleyi doğru kılmaz.

Bugün Sabah Ağrı Belediyesi basın bürosunun yapmış olduğu bir açıklama ve Açıklamanın son Paragrafında resmen bizleri haklı çıkaran bir açıklama aynen şöyle ; Bir diğer konu bazı sosyal medya hesaplarında ve yanlı yapılan haber sitelerinde Belediyemiz tarafından yapılan proje ve çalışmaların sekteye uğratılması konusunda çaba sarf edildiği hasıl olduğundan belediye basın birimi olarak halkımıza açıklama yapılması ihtiyacı doğmuştur.

Şimdi Sormak gerek size?

1- Belediyenin Basım birimi’nin başında kim var?

2- Belediyenin proje ve çalışmalarını nasıl sekteye uğratmışız?

3- Yanlı haber derken hangi yandaymışız?

4- Bu ithamı yapan Basın biriminin yazdığı bu yazıdan Belediye Başkanının bilgisi var mı dır?


Aslında sorular çok ama muhattap kim?

Eyyamcılar ve Belediyedeki taşeronlarımı yoksa Profesyonel bir Belediye anlayışı sergilemesi gereken Belediye Başkanı veya yardımcıları mı?

Önce bunu öğrendikten sonra diğer soracağımız soruları da sorarız elbet…

Yani Muhatabımız kim ?

Ağrı Belediyesi mi?

Tüccar Gazeteciler mi?

Dün başkasına HANÇER gibi yanında duran şimdi kalkmış sizin yanınızda HANÇER gibi takla atıyor.

Size kin, nefret ve öfke yaratmak yetmiyormuş gibi birde fitne ve fesat üretiyorlar.

HANÇER meselesi sizin meseleniz.

Bizi ırgalamaz.
Siz sadece sorulamıza cevap verebilecekmisiniz? Onu merak ediyoruz. 
AdminAdmin