Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 22-01-2016 16:23   Güncelleme : 22-01-2016 16:23

Ağrı Belediyesi’nin Kar Temizliği Devam Ediyor

Ağrı’da kar yağışın başlaması ile dolayı hayatın olumsuz etkilenmemesi için gece geç saatlerden itibaren koordineli bir şekilde kar çalışması başlatan Belediye ekipleri,Ağrı’nın ana caddeleri ve sokakları olmak üzere bütün mahalle yolları ve yayaların geçiş...

Ağrı  Belediyesi’nin  Kar Temizliği  Devam Ediyor
 Ağrı’da kar yağışın başlaması ile dolayı hayatın olumsuz etkilenmemesi için gece geç saatlerden itibaren koordineli bir şekilde kar çalışması başlatan Belediye ekipleri,Ağrı’nın ana caddeleri ve sokakları olmak üzere bütün mahalle yolları ve yayaların geçiş güzergâhları kardan temizlenirken, yollarda buzlanma engeline karşı tuzlama çalışmaları aralıksız sürüyor.



Ağrı Belediyesi Fen ve Temizlik ekipleri, yurttaşların rahatlıkla iş yerlerine ve evlerine gidebilmeleri için gece ve gündüzlü vardiyalar halinde karla mücadele çalışmalarını sürdürüyorlar. Hafta boyunca yağan karı temizlemek için çalışan Belediye ekipleri, cadde ve sokaklarda yolların hepsini açtıktan sonra yol kenarında biriken karları da kamyonlar ile şehir dışına taşımaktadır.



Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Ağrı Belediyesi Eşbaşkan yardımcısı Halef Keklik, “ Yurttaşlarımızın da mümkün olduğu sürece araçlarını yollara park etmemeleri gerekir. Kar temizle çalışmalarımızın engellenmemesi yurttaşlarımızın duyarlı olması gerekir. Bir yandan kaldırım temizleme, bir yandan yol açma, diğer yandan da tuzlama çalışmalarına ve cadde ile sokaklarda toplanan karı şehir dışına taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin