Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 26-12-2015 09:50   Güncelleme : 26-12-2015 09:50

Ağrı Bilek Güreşinde Türkiye 4. sü Oldu

Zinde Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü ve Ankara Asfa Gençlik ve Spor Kulübü’nün birlikte organizesiyle...

Ağrı  Bilek  Güreşinde  Türkiye  4. sü  Oldu
 Zinde Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü ve Ankara Asfa Gençlik ve Spor Kulübü’nün birlikte organizesiyle Ankara Ulus’daki Atatürk Kapalı Spor Salonu ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen“3.Türkiye Kulüpler arası Genç Erkekler Bilek Güreşi Yarışması” tamamlandı. Asfa Ankara Ferda Koleji’nin sponsorluğunda 19 – 20 Aralık 2015 / 07 – 08 Rebi’ül-evvel 1437 tarihlerinde tertip edilen yarışmaya, Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti genelindeki 56 kulüpten yaklaşık 700 genç erkek sporcu ile engelli sporcular katılma fırsatı buldu. 

56 Yarışmacı Kulüp arasında yer alan Ağrı Eğitim Çevre Gençlik ve Spor Kulübümüz (AĞÇED) sporcularından Berat Aydın yarışmada sol kol 70 kg sıkletinde Türkiye 4.sü olarak büyük başarı elde etmiştir.

“Türkiye genelinde gençlerde sporu teşvik etmek, bir spor dalı olarak fazla bilinmeyen Ata Sporumuz BİLEK GÜREŞİNİ gençlere tanıtmak, sevdirmek, yetenekli sporcuları tespit etmek, spor dünyasına kazandırmak, engelli başarılı sporcuları bulmak, lisanslı sporcu sayısını artırmak ve başarılı olanları ödüllendirmek” amacıyla gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda yer alan tüm sporcu ve antrenörlerimize teşekkür ederiz.

 

AdminAdmin