Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 05-09-2023 09:15   Güncelleme : 05-09-2023 09:17

Ağrı GSB Yurtları Öğrenciler İçin Hazır Hale Getiriliyor

Ağrı GSB Yurtları Öğrenciler İçin Hazır Hale Getiriliyor

Ağrı GSB Yurtları Öğrenciler İçin Hazır Hale Getiriliyor
Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Fedai Din, bakım ve onarım çalışmaları devam eden ve kısa sürede faaliyete geçmesi planlanan, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı yurtlarda incelemelerde bulundu.

Gençlik ve Spor Bakanlığına (GSB) bağlı Ağrı’daki yurtlar eğitim öğretim yılı öncesi hazır hale getiriliyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 2023-2024 eğitim öğretim yılında üniversite öğrencilerinin barınma sorunu yaşamaması için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda bakım ve onarım çalışmaları devam eden öğrenci yurtlarında incelemelerde bulunan Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Fedai DİN, Üniversite öğrencilerine sıcak bir ortam sunmak için gece gündüz hummalı bir çalışma yürütüldüğünü belirtti.

Yurtlarda barınma ihtiyacının yanında, sportif ve kültürel etkinliklerin yapılacağı alanlar da çalışmalar olduğunu ifade eden İl Müdürü Din, Gençlik ve Spor Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda yeni döneme öğrencilerimiz için önemli çalışmalar yapıyoruz. Yurtlarımızı en güzel ve en temiz şekilde öğrencilerimize hazırlıyoruz. Ailelerimizin akılları kalmasın, gençlerimize gözümüz gibi bakacağız.

Onlara her türlü yaşanabilir ortamı sunmak için tüm personellerimizle gayretle çalışıyoruz. Gençlerimizin yurtlarımızda güzel ve başarı dolu bir yıl geçirmeleri için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Öğrencilerimizi heyecanla bekliyoruz." diye konuştu.

Yurt ziyaretlerinde Yurt İdare İşler Şube Müdürü Gökmen Aslankılıç’ta hazır bulundu. 




AdminAdmin