Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 14-10-2023 13:31   Güncelleme : 14-10-2023 13:35

Ağrı Memur-Sen’den İsrail’e Tepki:'' Bu Zulüm Bütün Dünyayı Saracak''

Ağrı Memur-Sen’den İsrail’e Tepki:'' Bu Zulüm Bütün Dünyayı Saracak''

Ağrı Memur-Sen’den İsrail’e Tepki:'' Bu Zulüm Bütün Dünyayı Saracak''
Memur-Sen Ağrı İl Başkanı Fevzi Mağal Ağrı Ulu Cami önünde Öğlen Namazından sonra düzenledikleri basın açıklamasında, İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarını kınadı ve “Bu Zulüm Bütün Dünyayı Saracak” dedi.

Mağal, basın açıklamasında, Filistinli direnişçilerin gerçekleştirdiği Aksa Tufanı Operasyonu’nu kutladıklarını belirterek, “İlk kıblemiz, haremimiz, etrafı mübarek kılınmış Mescidi Aksa’mız, her gün terörist İsrail ve Yahudi işgalciler tarafından düzenlenen baskınlarla taciz ve tahkir edilirken, sokaklarda masum siviller kurşuna dizilirken, on yaşında çocuklar tutuklanırken, Gazze’de ambargo ve abluka şiddetini artırırken gerçekleşen Aksa Tufanı Operasyonu, yalnız İsrail’e değil, dünyayı kana boğan tüm zalimlere verilmiş bir cevaptır.” dedi.

Mağal,''İsrail’in büyük İsrail hayalinden vazgeçmediğini, çocuk, genç, yaşlı, kadın demeden her fırsatta vahşetini sergilediğini, uluslararası sularda 10 vatandaşımızı katlettiğini hatırlatarak, “Katil İsrail bir yandan tüm dünyanın gözü önünde katliamlarına, saldırılarına, asimile çalışmalarına, işgale ve apaçık zulümlerine devam ederken, diğer yandan İslam ülkeleriyle normalleşme adımları atmaktadır. Başta Türkiye, Suudi Arabistan, Mısır gibi ülkelerin bu adımları atmaları gerekmektedir.” diye konuştu.

Mağal, ''Siyonist lobilerin ve dünyadaki terörün ana merkezi olan ABD ile İslam coğrafyasında yaptıkları katliamlar, işgaller, tecavüzler, sömürü faaliyetlerinin ayan beyan ortada olduğunu vurgulayarak, “Kafirlerin birbirlerini nasıl desteklediğini görmemek için kör, duymamak için sağır, dertlenmemek için vicdan ve izandan yoksun olmak gerekir. Müslümanların da Filistin davasına gerekli önemi ve önceliği vermesi, tüm maddi olanakların ve manevi desteğin mücahidlerin hizmetine sunulması şarttır. Kudüs ve Mescidi Aksa için gayret göstermek imanımızın ve insanlığımızın bir gereğidir.” ifadelerini kullandı.








 
AdminAdmin