Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 09-09-2023 12:43   Güncelleme : 09-09-2023 12:46

Ağrı Otelciler ve İşletmeciler Birliği Kuruldu

Ağrı Otelciler ve İşletmeciler Birliği Kuruldu

Ağrı Otelciler ve İşletmeciler Birliği Kuruldu
Ağrı’da Faaliyet gösteren otel ve Apart işletmecilerinin bir araya gelerek kurdukları Ağrı Otelciler ve İşletmeciler birliği 1.genel kurulu yapıldı.

Ağrı Kültür kongre merkezinde yapılan kongrede divan kurulan tek liste delegeler tarafından seçilerek seçim tamamlandı.

Seçimde Başkanlığını Tahsin Kaya’nın yaptığı yönetim kurulu tek liste olarak seçildi.

Kongreye İl Kültür Turizm İl Müdürü Erkan Kösedağ, Serka Ağrı Koordinatörü Gökhan Özince ,Ağrı’da Faaliyet gösteren STK Temsilcileri ve işletmeciler katıldılar.

Kongrede teşekkür konuşması yapan Tahsin Aslan ’’Uzun zamandır üzerinde çalıştığımız bu oluşumun bugün nihayete ermesinden dolayı öncelikle bizlere katkılarını ve mesaisini hiç eksik etmeyen İl Müdürümüz Erkan Kösedağ’a çok teşekkür ederim. Bizlere bu göreve oyları ile seçen tüm delegelere ve işletmeci arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.’’ Dedi.

Kongrede Konuşma Yapan İl Müdürü Erkan Kösedağ ;’’ Bugün yapılan Ağrı Otelciler ve İşletmeciler Birliği kongresinde başkanlığa seçilen Sayın Tahsin Aslan’ı ve ekibini tebrik ediyorum. Konaklama tesislerimizde niteliği arttıracak güzel çalışmalar olmasını temenni ederken İl Müdürlüğümüz ve İşletmelerimiz arasında köprü olacak olan bu birliktelik sayesinde işletmelerimizin daha konforlu ve daha verimli çalışmaları olacaktır. Tek gayemiz İlimize gelen yerli ve yabancı Misafirlerimizin Otellerimizde daha rahat ve Konforlu bir şekilde konaklamalarını sağlamak yeni kurulan Birlik sayesinde olacağına yürekten inanıyorum. Bu birliğe seçilen tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum ‘’ dedi.








 
AdminAdmin