Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 06-06-2017 00:34   Güncelleme : 06-06-2017 00:34

Ağrı Spor 1970 Transfere Hızlı Başladı

Bu yıl Bal Liginde 2. sezonunu yaşayacak olan Ağrı Spor 1970 Kulübü transfere hızlı başladı

Ağrı Spor 1970 Transfere Hızlı Başladı
 Geçtiğimiz seezon ilkkez Bal Liginde mücadele etmenin heyecanıyla ligi istediği yerde tamamlayamayan Ağrı Spor 1970 kulübü Diyadin Gençlerbirliği engelini aşarak bu yıl ikinci kez Bal Liginde mücadele şansı yakaladı.Başkan Mehmet Yıldırım'ın hiç bir fedakarlıktan kaçınmadığı takıma taraftar gurupları da destek veriyor.Yıldırım yeni yönetimini oluştururken Valilik ve Belediyedende destek söz aldı.

Geçtiğimiz yıl takımın başında başarılı bir performans sergileyen Teknik Direktör ( eski Ağrı Sporlu Futbolcu) Mustafa Kalafatoğlu  ekibindeki yardımcıları Ahmet Tomrak,Kaleci Antrenörü Kazım Rakıcı ve yardımcısı Cumali Duru yeni sezondada takımla sözleşme imzaladı.
Hedeflerinin mutlak 3. lig olduğunu vurgulayan Başkan Mehmet Yıldırım ;Geçen yıl tecrübesizliğimiz ve şanssızlığımız sebebiyle istediğimiz sonuca ulaşamadık,uzun süre şampiyonluğu kavalamamıza rağmen ligi istediğimiz yerde bitiremedik bu manada tabiki üzgünüz ama buyıl İnşallah hedefimize ulaşacak ve Ağrı Sporumuzu Profesyonel liglere taşıyacağız ,tabiki bunda şehrin takımına sahip çıkması gerektiğininde bilincindeyiz bu sebeple tüm Ağrılıların sadece bir taraftarlık duygusu ile değil en az bizim kadar yetkili yönetici oldukları bilincinde olmaları gerektiğini ve takımımıza sahip çıkmaları arzusunda olduklarını istişarelerimizde gözlemliyoruz.Biz İnşallah hep birlikte hiçbir fedekarlıktan kaçınmadan bu zorlu yürüyüşü şampiyonlukla taçlandıracağız .Bunun ilk nişanesi olarak ta transferin hemen başında kariyeri tartışılmayacak 3 futbolcu ile anlaşma sağladık.Bu tranesferin takımıza ve futbolcularımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum,dedi

Ağrı Spor 1970 kulübü sağ bekte profesyonellik yaşamış olan Iğdır Aras Spoe'dan 1987 doğumlu Emrah Toprak ,Yine peofesyonel geçmişi olan Kaleci Kıvanç Demircioğlu ve 3. ligde gol krallığı yaşayan başarılı golcü Hasan Özçelik le anlaştı. Hasan Özçelik'in  kariyerinde 283 maçta 139 golü bulunuyor. 2008-2009 sezonunda attığı 22 golle 3. lig'de tüm gruplar arasında gol kralı olmuştu.







AdminAdmin