Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 27-10-2023 14:05   Güncelleme : 27-10-2023 14:08

Ağrı Valisi Mustafa KOÇ, Gençlerle Kahvaltıda Buluştu

Ağrı Valisi Mustafa KOÇ, Gençlerle Kahvaltıda Buluştu

Ağrı Valisi Mustafa KOÇ, Gençlerle Kahvaltıda Buluştu
Ağrı Valisi Mustafa Koç, Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce Cumhuriyetin 100. Yılı münasebetiyle organize edilen programda gençlerle bir araya geldi.

Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında Ağrı Valisi Mustafa Koç, Ağrı Gençlik Merkezinde aktif olarak gönüllülük faaliyetlerine katılan 100 gönüllü genç ile kahvaltıda buluştu.

Okul Temsilcileri, Temsilci Gençler ve Gönüllü Gençlerden oluşan gençlerin istek ve taleplerini dinleyen Vali Koç, “Sevgili gençler sizleri çok seviyoruz. Unutmayın siz gençler bizler için önemli ve kıymetlisiniz. Öncelikle böyle güzel bir programda gözleri ışıl ışıl heyecan dolu geleceğe umutla bakan gençlerimizi görmekten memnun ve mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum.

Cumhuriyetimizin 100. yılını kutluyoruz. Bu vesileyle hepinizin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum. İnşallah siz gençlerimizin sayesinde nice yüz yılları kutlamaya da devam edeceğiz. Çok zor şartlar altında kazanılmış bir zaferden sonra Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1923’te kurduğunda Cumhuriyeti siz gençlere emanet etti. Onu biz kurduk onu yüceltecek ve yükseltecek olan sizlersiniz diyerek siz gençlerimize emanet etti. Bizler size inanıyoruz, güveniyoruz” dedi.

Vali Koç, daha sonra gençlerle gelecek planlarıyla ilgili sohbet etti.

Düzenlenen programda; Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Fedai Din, Gençlik Hizmetleri Müdürü Ebru Duru, Gençlik Liderleri de hazır bulundu.





 
AdminAdmin