SPOR
Giriş Tarihi : 01-11-2018 12:59   Güncelleme : 01-11-2018 12:59

Ağrıda Fenerbahçe Galatasaray Derbisi Bu Akşam

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından organize edilen dostluk maçında ultrAslan Ağrı ve Ağrı Genç Fenerbahçeliler halı saha maçında karşı karşıya gelecek.

Ağrıda Fenerbahçe Galatasaray Derbisi Bu Akşam
Yıldız Halı Sahasında bu akşam saat 20:00 da karşı karşıya gelecek iki takımın taraftar grubu dostluk mesajı vererek, ezeli rakip ebedi dostuz sloganı ile maça başlayacak.


Ağrı'da ilk kez düzenlenecek olan bu etkinlik kapsamında açıklamalarda bulunan her iki taraftar grubunda da Fair Play ruhu ön plana çıktı.


Düzenlenen organizasyon ile ilgili konuşan utrAslan Ağrı Başkanı Gökhan Güneş ' İki büyük kulüp, iki koca çınar ve bu ligin olmazsa olmaz iki yegane kulübü. Aramızda ki rekabet tüm dünya futbol kamuoyu tarafından bilinmekte, maçlar yakinen takip edilmekte. Bizlerde takımlarına yürekten gönül vermiş neferleriz. Misyonu, bir renge ve isme sahip olmak, Türk olmayan takımları yenmek olan Galatasaray'ımız, ülkemizi tüm dünyada başarı ile temsil etmek de, bayrağımızı dalgalandırmaktadır. Ülkemizde de heyecanın doruğunu yaşatan, kalp ritimlerini hızlandıran, sürekli olarak maçı düşündüren, festival havasında geçen derbi maçlarımız var ve bunların en önemlisi elbette ezeli rakip, ebedi dostumuz dediğimiz Fenerbahçe ile aramızda geçen maçlar, bazen o sezona ait şampiyonluklar başarılar unutulur ve akla sadece o sezon ki coşkulu, kıran kırana geçen Galatarasay - Fenerbahçe derbisi konuşulur. Rakibimiz bu sezona istediği gibi başlayamadı, kendi sahasında ve deplasmanda üst üste yenilgiler ve puan kayıpları yaşadı. Fakat bizde tüm camia olarak bunun bilincindeyiz rakibimiz nasıl durumda olursa olsun bunun adı derbi, tüm dünya tarafından sonucu merakla beklenen bir dünya derbisi. Bu maç rakibimiz için kilit maç olabilir. O yüzden rehavete kapılmadan maçın oynanacağı günü ve zamanı beklemekteyiz. İlimizde faaliyet gösteren ultrAslan Ağrı ve Ağrı GFB teşkilatı hiçbir kargaşanın ve yanılgının içerisinde yer almamış, futbolun sadece görsel şov olduğunun bilincinde olmuş ve önce İnsan mentali hareket etmiş topluluk tarafından yürütülmekte. Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonun daveti ile aramızda ki dostluğu ve bağı pekiştirmek ve aynı zamanda paylaşımda bulunmak amacı ile halı saha maçında bir araya geleceğiz. Dostça geçeceğinden, gülüp, eğlenip keyif alacağımızdan emin olacağımız bu organizasyon için sizlerin huzurunda tüm ASKF yönetimine ve çalışanlarına şükranlarımı bildirmek isterim. Ve son olarak derbi maçından bir gün önce oynayacağımız ultrAslan Ağrı ve Ağrı Genç Fenerbahçeliler maçının galibi biz olup, yarın ki derbiyi bekleyeceğimizi umut etmekteyiz. ' ifadelerini kullandı.



Ağrı Genç Fenerbahçeliler taraftar grubu başkanı Ünal Demirtaş ise takımının zor günler geçirdiğini ama ne olursa bu maça derbi havasında hazırlandığını ve takımının mutlak favori olduğunu belirtti.


Ağrı GFB Başkanı Demirtaş: ' Çok sıkıntılı bir sezonu yaşamaktayız, yeni yönetim, yeni teknik heyet, yeni kadro derken maalesef istediğimiz skorları alamadık ama bunlar bizim çok önemli değil bizler ' Dar ağacında da olsak son sözümüz Fenerbahçe ' düşüncesi ile hareket eden armaya aşık olan taraftar topluluğuz. Takımımızın Cuma günü deplasmanda sahadan galip ayrılacağını tüm kalbimizle hissetmekteyiz ve bu maçın dönüm noktası olacağını yeniden yükselişe geçeceğimizi bilmekteyiz. Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından gelen ultrAslan Ağrı ekibi ile maç teklifi bizi mutlu etmiş, onurlandırmıştır. Bizlerin aramızdaki tartışmalarda sadece sözlü olarak, birbirimizi sinirlendirmekten öteye gitmeyeceğini, her türlü fiziksel ve ağır sözlü şiddetlere karşı olduğumuzun bilinci ile hareket eden ve armaya inanan insanlar tarafından gitmekte olan topluluğuz. Derbi öncesi aramızda yaşanacak olan bu tatlı heyecan bizleri bir araya getirecek olup, bizleri moral ve motivasyon açısından yüksek tutacaktır. İlimizde takımımıza gönül vermiş olan tüm herkesi akşam Yıldız Halı Sahada oynayacağımız mücadeleye davet ediyorum, gelsinler bu tatlı heyecanı hep birlikte yaşayalım.' ifadelerini kullandı.


 
AdminAdmin