Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 14-03-2024 19:29

Ağrı'dan Cumhurbaşkanına ve Mehmet Salih Aydın'a Coşkulu Karşılama

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Dörtyol Kavşağı'ndaki Ağrı mitinginde desteklediği AK Parti Ağrı Belediye Adayı Mehmet Salih Aydın’ın yanında yer alıp halka hitap etti.

Ağrı'dan Cumhurbaşkanına ve Mehmet Salih Aydın'a Coşkulu Karşılama

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Dörtyol Kavşağı’ndaki Ağrı mitinginde desteklediği AK Parti Ağrı Belediye Adayı Mehmet Salih Aydın’ın yanında yer alıp halka hitap etti.

31 Mart tarihinde gerçekleşecek Mahalli İdareler Seçimlerine az bir zaman kala AK Parti çalışmalarını ve kampanyalarını son hız sürdürüyor. Bu kapsamda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, miting programı dolayısıyla Ağrı ilimize gelerek çeşitli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı çeşitli açıklamalarda, “Yüreği de sevdası da davası da Ağrı Dağı’ndan yüce insanların memleketi Ağrı’da bugün bir kez daha sizlerle birlikte olmaktan memnuniyet duyuyorum. Bin yıllık vatanımız Ağrı, asırlarca irfanımıza, kültürümüze, medeniyetimize, değerlerimize dağı gibi bir yüce gönüllülükle sahip çıktı. Anadolu’yu tehditlere karşı bir kalkan gibi koruyan serhat şehrimiz Ağrı, cesaretiyle, yiğitliğiyle, fedakarlığıyla hep örnek oldu. Bu şehrin insanları çalışkanlıklarıyla, sabırlarıyla, duruşlarıyla, farklarını gösteren birer metanet abidesidir.

 

“Türkiye Yüzyılı vizyonuyla gözümüzü geleceğe diktik”

 

Gezişine kurban olduğum Ağrılı kardeşlerim, 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde tercihini AK Parti’den yana yaparak muhabbetimize karşılık vermişti. Her ne kadar geçtiğimiz mayıs ayındaki seçimlerde arzu ettiğimiz neticeleri alamamış olsak da Ağrı’nın 31 Mart’ta yine tercihini AK Parti’den yana yapacağına inanıyorum. Ağrı’yla bizim aramızda kalpten kalbe giden bir yol vardır.
Biz hayatımızı, milli iradenin üstünlüğünü savunmaya adadık. Bu anlayışla vesayetinden darbecisine, terör örgütünden tek parti faşizmine karşı karşımıza kim çıkarsa mücadele ettik. Cumhuriyet tarihinin en köklü demokrasi ve kalkınma atılımlarını hayat geçirmekle kalmadık. Türkiye Yüzyılı vizyonuyla gözümüzü geleceğe diktik.

AdminAdmin