Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 13-10-2017 19:15   Güncelleme : 13-10-2017 19:15

Ağrı'nın Nurtopu Gibi Bir Polemiği Oldu

3 Yıl aradan sonra yeniden faaliyete geçen Ağrı Şeker Fabrikası Ağrı Ziraat Odası ve Ağrı Ak Parti Milletvekili Cesim Gökçe arasında polemiğe neden oldu .

Ağrı'nın Nurtopu Gibi Bir Polemiği Oldu
 3 Yıl aradan sonra yeniden faaliyete geçen Ağrı Şeker Fabrikası ,Ağrı Ziraat Odası ve Ağrı Ak Parti Milletvekili Cesim Gökçe arasında polemiğe neden oldu .

Önceki gün Ağrı Ziraat Odası Başkanlığı Facebook sayfasından yapılan paylaşım yeni bir polemiğe neden oldu. Ziraat Odası Başkanı Sami Yıldırım yaptığı paylaşımda ;’’ AGRI ZİRAAT ODASI BAŞKANLIGI MUHTARLAR DERNEGI BAŞKANLIGI VE CİFTE PINAR KOYU MUHTARI SAYIN YILDIRIM ÖZMEN İN USTUN CABALARIYLA SERHAT İLİMİZ OLAN AGRI YA KAZANDIRILAN VE ŞEKER FABRİKASINA ALINAN EKİPMAN VE PANCAR SÖKME MAKINALARI GELMİSTİR SİMDİDEN SİZ DEGERLİ VATANDAŞLARIMIZA HAYIRLI UGURLU OLSUN FAKAT BU HİZMETİ KENDİNE MAL EDİNEN MİLLETVEKİLİ CESİM GÖKCE NİN YAKINDAN UZAKTAN ALAKASI YOKTUR BİLMENİZİ İSTERİM... ‘’ifadelerine yer verdi.

 

Telefonla görüştüğümüz Ağrı Ziraat Odası Başkanı Sami Yıldırım ;Fabrikanın açılması aşamasında Ağrı Ziraat Odası Başkanlığı,Ağrı Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Demir ve Çiftepınar Köyü Muhtarı Yıldırım Özmen’le birlikte  Dap Bölge Başkanı Adnan Demir’i defaatle ziyaret ettik Odamızın projesi resmi bir kurum olmadığımız  için  Ağrı Şeker Fabrikası adına işlemlerin yapılması gerektiği yönünde yol göstermeleri üzerine  alınan 10 adet tek sıralı pancar söküm makinesi,8 adet havalı mivzer makinesive 1 adet küspe balyalama makinesi girişimlerimiz sonrasında Bakanımız Sayın Cevdet Yılmaz ve Ağrı Eski Ak Parti Milletvekilimiz Sayın Fatma Salman’ında katkıları ile ilimize kazandırılmıştır. Ağrı Şeker Fabrikasının açılışında konuşan ve bunu kendisine mal eden Ak Parti Ağrı Milletvekili Sayın Cesim Gökçe’nin bu kazanımla uzaktan yakından ilgisi yoktur.’’dedi.

Yıldırım Facebook sayfalarından yaptığı açıklamayı bir teşekkür etme nezaketi göstermemeleri ve kendilerini yok saymaları üzerine yapma ihtiyacı duyduklarını söyledi

AdminAdmin