Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 11-08-2018 16:54   Güncelleme : 11-08-2018 16:54

Alaettin Aslan Belediye Başkan Adayımı ?

Ağrı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alaettin Aslan, son günlerde yaşanan dolar artışı dolayısı ile hükümetin destekçisi olduğunu belirterek, seçimlerin normal süresi içerisinde olması durumunda, şartlar olgunlaşırsa Belediye Başkan Adayı olabileceğini söyledi.

Alaettin Aslan Belediye  Başkan Adayımı ?
Ağrı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aleattin Aslan, son günlerde yaşanan dolar artışı dolayısı ile hükümetin destekçisi olduğunu belirterek, seçimlerin normal süresi içerisinde olması durumunda, şartlar olgunlaşırsa Belediye Başkan Adayı olabileceğini söyledi.

Türkiye Cumhuriyeti Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ekonomik Savaşı Kazanacağız sözünün önemli olduğunu söyleyen Aslan, "Biz bu ülkenin fertleri olarak, dolar artışını milli bir mücadelenin yeniden başlangıcı olarak kabul ediyoruz " dedi.

Yerel seçimlerede değinen Aslan, " Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi olarak yıllardır bu alanda hizmet ettim. 30 yıldır Ağrı'nın sorunlarını dile getiren bir insanım. Sorunları çok iyi biliyorum.

Eğer ki, seçimler normal süresi içerisinde yapılır ve şartlar olgunlaşırsa, Ağrı Belediye Başkan Aday Adayı olmak için başvuruda bulunacağım. Benim tarafım belli. Ak Parti'den hizmet için adaylığımı açıklayabilirim" dedi 
AdminAdmin