Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 19-09-2023 14:59   Güncelleme : 19-09-2023 15:07

ATSO Yerli Araba TOGG'u Teslim Aldı

ATSO Yerli Araba TOGG'u Teslim Aldı

ATSO Yerli Araba TOGG'u Teslim Aldı
Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 79'uncu Genel Kurulu'nda yapılan kura çekimini neticesinde yerli ve milli ilk elektrikli otomobil TOGG'u teslim alarak envanterlerine kaydetti.

Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 79'uncu Genel Kurulu'nda yapılan kura çekimini neticesinde 96'ıncı sıradan teslim almaya hak kazandıkları yerli ve milli ilk elektrikli otomobil TOGG'u teslim alarak envanterlerine kaydettiler.

TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu'nun Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yaptığı ve TOBB'un da hissedarı olduğu Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından üretilen yerli ve milli elektrikli otomobil, Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası’nın hizmet aracı olarak envantere kaydedildi.

TOGG'u Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası adına teslim alan Yönetim Kurulu Başkanı Saim ALPASLAN "Türkiye'nin yerli ve milli ilk elektrikli otomobili TOGG'u teslim almanın gururunu yaşıyoruz. Birlik Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu'na ve aracın üretiminde emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ederiz. Odamıza ve Ağrı’mıza hayırlı olsun" dedi. 








AdminAdmin