Ağrı Valisi Süleyman Elban’ın Taşlıçay ve Diyadin ziyaretlerini takip için Valilik tarafından davet edilen Basın Mensupları Diyadin Kaymakamlığında
Ağrı Valisi Süleyman Elban ve beraberindeki heyetle birlikte
Diyadin Kayyum Kaymakamı Olgun Öner ‘in makamında alınan resimler sonrasında çıkarken özel kalem odasında Kaymakam korumaları tarafından uğradıkları saldırı ve hakaret sonrası Valilik Basın Danışmanı Hanifi Polat’la birlikte Hükümet Konağından atılmaları üzerine takip bırakılmış ve haber Kaymakamlık tarafından engellenmiştir.
Kaymakamlık korumaları kaymakamlık binası önündede hakaretlerini sürdürmüş ve ‘’hadi sıkıyorsa yukarı çıkın’’ diyerek tehtid edilmiştir.
Kaymakamlık korumalarının daha öncede benzer uygulamaları bir il müdürü ve bir ulusal basın mensubununda aynı muameleye maruz kaldığı da edinilen bilgiler arasında.