Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 26-05-2018 22:18   Güncelleme : 26-05-2018 22:18

Cem Afşin Akbayın yakınları iş adamını darp ettiler

Ağrı Ak Parti 27. Dönem Milletvekillerinin Ağrı Cumhuriyet caddesinde esnaf gezisi sırasında Patnos Belediye Başkanının yakınları Ağrılı iş adamlarını darp ettiler. AK PARTİ Ağrı Milletvekili adaylarının Ağrıyı ziyaret ettiği sırada orada bulunan Ağrılı iş adamları Yusuf Efe ve Ahmet Çiçek Patnos Belediye Başkanı Cem Afşin Akbay’ın korumaları ve yakınları tarafından darp edildi.

Cem Afşin Akbayın yakınları iş adamını darp ettiler
 Ağrı Ak Parti 27. Dönem Milletvekillerinin Ağrı Cumhuriyet caddesinde esnaf gezisi sırasında Patnos Belediye Başkanının yakınları Ağrılı iş adamlarını darp ettiler.

AK PARTİ Ağrı Milletvekili adaylarının Ağrıyı ziyaret ettiği sırada orada bulunan Ağrılı iş adamları Yusuf Efe ve Ahmet Çiçek Patnos Belediye Başkanı Cem Afşin Akbay’ın korumaları ve yakınları tarafından darp edildi.

Patnos’ta sağlık alanında hizmet veren ve geçtiğimiz hafta kendisinden habersiz binası boşaltılan Özel Süphan Tıp Merkezinin sahipleri ve Cem Afşin Akbay arasında tartışma yaşandı.

Patnos Belediye Başkanı Cem Afşin Akbay’ın korumaları ve yakınları Yusuf Efe ile Ahmet Çiçek’i darp etmesinin ardından olaylar bir anda büyüdü.

Olayların bir anda büyümesinden sonra Patnos Belediye Başkanı Cem Afşin Akbay polis ekipleri tarafından olay yerinden ticari taksiyle uzaklaştırıldı.

Meydana gelen saldırıda sonra bir açıklama yapan Yusuf Efe, ‘ Partimiz ile birlikte yürüyorduk. Cem Afşin Akbay bana hakaret etti. Sonra yakınları bana saldırdı. Cem Afşin Akbay’dan davacıyım. Benim iş yerimi kapattı, benden rüşvet istedi, istediği rüşvetin karşılığı olarak kendisine çek verdim, hem malımı aldı hem de beni dövüyor. Adam beni cumhuriyet caddesinde dövüyor bana sahip çıkacak kimse yok. Medyanın bu olayı araştırıp kullanmasını istiyorum. Sayın cumhurbaşkanımızın haberdar olmasını istiyorum.’diye konuştu.

Yaklaşan 24 Haziran seçimleri öncesinde AK PARTİ’li Belediye Başkanı Cem Afşin Akbay’ın korumaları ve yakınlarının Cumhuriyet caddesinde Milletvekili adayları, partililer ve halkın gözleri önünde bu saldırıyı yapması büyük tepki topladı.
AdminAdmin