Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 20-12-2021 11:30   Güncelleme : 20-12-2021 11:30

Cezmi Alpaslan Yılmaz Daş'a Konuştu :Korsan Taksiyi Ağrıda Bitirdik

Cezmi Alpaslan Yılmaz Daş'a Konuştu :Korsan Taksiyi Ağrıda Bitirdik

Cezmi Alpaslan Yılmaz Daş'a Konuştu :Korsan Taksiyi Ağrıda Bitirdik
Ağrı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cezmi Alpaslan, korsan taksi ile mücadelede yüzde 90’lara ulaştıklarını söyledi.

Ağrı’da Esnaf Odaları seçim yarışı hızlanarak devam ediyor. Bazı odalarda yarış, çok çekişmeli geçeceğe benziyor. Çekişmeli seçime sahne olacak odalardan biri, Ağrı Şoförler ve Otomobilciler Odası olacak. Ağrı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cezmi Alpsalan, yeniden aday olacağını açıkladı.

Mücadeleye devam edeceğiz diyen Başkan Alpaslan, ‘Göreve geldiğim günden beri esnafımızın çıkarları doğrultusundan hareket ettim. Özelikle korsan taksi ile mücadelemiz yüzde 90’ları geçti. Korsan taksi ile mücadelede 3 akrabamın gerekli işlemi görmesini sağladım. Bu konuda vicdanım çok rahattır mücadelemiz tüm hızıyla devam edecektir.’dedi.

Çalışmaya devam edeceğiz diyen Alpaslan, ‘9 Ocak 2022 tarihinde yapılacak Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına yeniden adayım. Göreve geldiğimiz günden beri esnafımızın çıkar ve menfati için gece gündüz demeden çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz. Biz taksici esnafımızla birlikte artık tek yürek olmuş güçlü bir aileyiz. sizlerin aracılığı ile hem esnafımızı hem de vatandaşlarımızı kongremize davet ediyorum. şenlik ve karnaval havasında geçmesini ümit ediyorum.’diye konuştu. 


AdminAdmin