Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 20-06-2017 16:00   Güncelleme : 20-06-2017 16:00

Diyadin Şeref Nişaneleri ile İftar Açtı

Devlet aklı unutmuyor

Diyadin Şeref Nişaneleri ile İftar Açtı
Diyadin Kaymakamı Olgun Öner'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar yemeğinde 15 yıl önce Şehit olan Er Erol Taştan'ın anne ve babası protokolde ağırlandı.

Diyadin Devlet Hastanesi yemekhanesinde Şehit ve Gazi aileleri ile iftar yemeğinde bir araya gelindi.2002 yılında Iğdır'ın Aralık ilçesi dere yatağında mayına basmak sureti ile Şehit olan Er Erol Taştan'ın Annesi Azize Taştan ve Babası Ahmet Taştan'ında yer aldığı protokol masasında Kaymakam Olgun Öner'in misafirleri Vali ve Belediye Başkan Vekili Musa Işın, İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız, İl Jandarma Komutanı Albay Coşkun Sel'İ ağırladı.İftar sonrası şehit ve gazi ailelerine konuşan Ağrı Valisi Musa Işın'ın konuşması geceye damgasını vurdu.Işın konuşmasında;
''Bir vatanımız var canımız feda olsun. Bir ezanımız var canımız feda olsun. Bir bayrağımız var canımız feda olsun. Zaten biz bunları kaybedersek yaşayamayız. Vatanımız kutsaldır ve değerlidir, bizde bunu canımız pahasına koruyacağız. Bu haydutlara, eşkıya sürüsüne, teröristlere, alçaklara hiçbir şekilde aman vermeyeceğiz. Diyadin halkı terörden çok çekti biliyoruz.

Geldiğimizden beri söylüyoruz. PKK'nın, terörün ve onların yandaşlarının arkasından gitmeyin. Bu yol çıkmaz yoldur. İt sürüsüne kapılanların akıbeti uçurumdur, yok olmaktır. Siz kiminle mücadele ediyorsunuz. Siz kimsiniz? Siz bir avuç çapulcusunuz. Siz bu devletle baş edemezsiniz. PKK terör örgütünün başındaki baronlar, Kandil'de keyiflerini sürerken, onları kullanan Avrupalı uşaklar ve maşalar, sizi sahaya sürüyor.'' dedi

Yemeğin ardından Kaymakam Öner ve Vali Işın kapıda misafirleri ile tek tek ilgilenerek yolcu ettiler.Program sonrası heyet hep birlikte kent merkezine geçerek vatandaşlarla birlikte çay içtiler.Kent Merkezinde yaşlat-rı 10-12 arasında değişen bir gurup çocuk heyeti Türk bayrağı açarak karşıladılar.Vali Işın ve Kaymakam Öner çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirmelerinin ardından program sona erdi.
























...









AdminAdmin