Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 23-08-2020 19:08   Güncelleme : 23-08-2020 19:08

Diyadin'de Uğur Özmen Güven Tazeledi

Diyadin'de Uğur Özmen Güven Tazeledi

Diyadin'de Uğur Özmen Güven Tazeledi
Ak Parti Diyadin 7. Olağan Kongresi Bugün yapıldı.

Ak Parti Diyadin İlçe Başkanı Uğur Özmen'in tek aday olarak katıldı ve kongrede tüm delegelerin oyunu alarak tekrar Başkanlığa seçildi.

Kongreye Ak Parti Doğuanadolu Bölge Koordinatörü Mahmut Gürcan,Ak Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi,Ak Parti AĞRI İl Başkanı Abbas Aydın,Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan,Merkez İlçe Başkanı Latif Birgül,İçe Başlanları,İlçe Belediye Başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kongre ile ilgili bir Açıklama yapan Başkan Özmen ''Bu Gün Diyadin İlçemizin 7 .Olağan Kongresini Pandemiden dolayı yoğun önlemler alarak gerçekleştirdik.

Tüm Siyasi Büyüklerimin ve dava arkadaşlarımın katılımıyla gerçekleştirmiş olduğumuz Kongremizde bizleri yalnız bırakmayan Başta Koordinatörümüz Mahmut Gürcan, Milletvekilim Ekrem Çelebi ,İl Başkanım Abbas Adın,Ağrı Belediye Başkanım Savcı Sayan,Merkez İlçe Başkanım Latif Birgül ve Tüm İlçe Başkanlarım,İlçe Belediye Başkanlarım ve Diyadinli çok kıymetli Halkımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu Güven Tazelemesi bizlere daha büyük bir sorumluluk yükledi.

Beni ve Yönetimimi bu göreve layık gören tüm Büyüklerime Teşekkürü bir borç bilirim.

Bizlere güvenen ve destek veren tüm büyüklerim ile birlikte tüm gücümüzle , her kesim ile kucaklaşıp Yolumuza devam edeceğiz.

Rabbim bizi bu Kutlu Yolumuzda Mahçup etmesin.
'' İfadelerini kullandı.






 
AdminAdmin