Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 08-02-2024 10:51

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar Kararını Verdi

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar Kararını Verdi

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar Kararını Verdi

Doğubayazıt’ın başarılı Belediye Başkanı Yıldız Acar uzun zamandır kamuoyunda merakla beklenen sorunun cevabını sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla verdi.

Acar Yaptığı açıklamada '' Devam mı? Tamam mı?

BAĞIMSIZ ADAY olma noktasında kararı doğubayazıt halkına sunuyorum.

Benim için esas olan halkımın kararıdır.

Hizmet süresi boyunca doğubayazıt hakkının hak ettiği refah seviyeye çıkması ve huzurlu bir ortamda yaşaması için mücadele verdim. Yüzyılda yapılmayan hizmetleri kısa sürede çözüme kavuşturduk. Haliyle yüzde doksan çözdük fakat yüzde on gibi eksik olan hizmetler zamanın yetmemesi sebebiyle kaldı.

Onun için bir dönem daha kalan eksikleri tamamlamak ve yepyeni projeler ile eksiksiz yaşanabilir bir şehir haline doğubayazıttı getirmek için kararı halka sunuyorum. Halk tercihini ya hizmetten yada hizmetsizlikten yana kullansın tercih doğubayazıt halkının. Halkımın vereceği karara bağlıyım. Çünkü göreve geldiğim günden beri kendimizi ve kentimizi birlikte yöneteceğiz dedik ve birlikte yönettik. Şimdi yine karar halkımızın devam ya da tamam kararına saygı duymak zorundayım. Halkımızın onayına sunuyorum ve halkımızın kararına bağlı kalacağım. Çünkü uğrunda mücadele verdiğim doğubayazıt halkının kararı benim esasımdır. Bu halk için değil mücadele gözümü kırpmadan ölüme giderim. Onun için şimdiye kadar nasıl hizmet noktasında halkıma danışarak istişare yaparak hizmet verdiysem şimdi yine söz halkın diyorum. Herhangi bir parti gölgesine sığınmam bağımsız olarak doğubayazıt evladı olarak halkımın karşısına çıkmayı düşünüyorum. Aday olma noktasında mücadelem tamamıyla doğubayazıt halkına hizmettir. Asla hiçbir bedel, değer, etnik kimlik üzerinde koltuk hesabıyla ucuz siyaset yaparak kendimi var etme düşüncesinde değilim. Tamamıyla doğubayazıt halkına hizmet üzerinde projeleri hayata geçirip halkımın hak ettiği en güzel hizmetleri gerçekleştirmek için varım. Dua destek ve karar halkımızdan hizmet bizden.’’ İfadelerini kullandı.

AdminAdmin