GÜNCEL
Giriş Tarihi : 27-02-2012 15:43   Güncelleme : 27-02-2012 15:43

Erdoğan'dan Bahçeli'ye: Sandığa bak sandığa

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Gümüşhane'den MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye seslenerek, "Senin dilin, gücün yetiyorsa işte meydan, 12 Haziran’da da işte sandık, niye başka yerlerde arıyorsun." dedi.

Erdoğan'dan Bahçeli'ye: Sandığa bak sandığa

Erdoğan, partisinin Gümüşhane Zafer Meydanı'nda düzenlediği mitingte konuştu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye üslup hatırlatmasında bulunan Erdoğan, "Senin dilin, gücün yetiyorsa işte meydan. 12 Haziran’da da işte sandık, niye başka yerlerde arıyorsun.” dedi.Bahçeli'nin 2023 hedeflerini kendilerinin dillendirdiği yönündeki konuşmasına değinen Erdoğan, "Sayın Bahçeli, madem bunları biliyordun da milletin sana verdiği 5 yıllık yetkiyi 3,5 yılda bırakıp niye gittin? 3,5 yıl bu ülkeyi yönetemeyenler kalkıp ta 2023 yılını yönetebilir mi." diye konuştu. CHP ve MHP’nin AK Parti’nin hedeflerinin altına karton kağıdı koyarak; 'kes-yapıştır' taktiği uyguladığını savunan Erdoğan, "Eğer bir projeniz varsa çıkıp millete açıklayın. Söylediği yerler ise Saros körfezi ile Karasu’dur. Bunların da İstanbul ile hiçbir alakası yok. Gelin benden bir İstanbul dersi alın. Ben 4,5 yıl burada hizmet yaptım. Bu millet CHP’nin ve MHP’nin bu millete neler yaşattığını unutmadı. Biz seçilmeden önce ülkemizdeki iktidar kimdi? Bunlar milliyetçiyim diyor bunlar ne milliyetçisi olsa olsa kartondan milliyetçi olur. Biz gönüller fethetmek için bu yollara çıktık. Gümüşhane’de yaşayanların tüm milletimizin gönlünü fethetmek için yola çıktık. Efendi olmaya değil bu milletin hizmetkarı olmak için yola çıktık, bütün derdimiz davamız bu." ifadelerini kullandı.

SAĞLIĞINA KAVUŞAN SEMİH'İ KÜRSÜYE ÇAĞIRDISemih isimli bir çocuğu kürsüye yanına çıkartan Erdoğan, "Semih’in böbrek yetmezliği var. Burada şartlar uygun değil. Önce böbrek araştırıldı. Operasyon yapılması gerekiyor. Bir jet ambulansımız Trabzon’a geldi bir jet ambulansımız da Zonguldak’tan böbreği aldı ve Ankara’da buluşarak bu operasyon gerçekleşti. Altı yaşına kadar sıkıntı çeken Semih yavrumuz artık sağlığına kavuştu, artık okuyacak. Semih ama ben Semih’ten bir şey istiyorum; okulunu bitirecek üniversitede de inşallah tıp fakültesini okuyacak ve oradan mezun olup hastalara derman olacak. Onların şifa bulmasına vesile olacak. Böyle bir şeye hükümet ve devlet olarak vesile olmaktan çok mutluyuz. İnşallah bundan sonraki sıkıntılarında da yanlarında olacağız.”diye konuştu.

Kaynak : haber7.com

AdminAdmin