Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 08-05-2020 20:30   Güncelleme : 08-05-2020 20:30

Erincik Ağrı Belediyesine Meydan Okudu

DİSK Ağrı Şube Başkanı Ersin Erincik Ağrı Belediyesinin İşçileri Tehdit ettiğini Belirterek Basın Açıklamasında Bulundu

Erincik Ağrı Belediyesine Meydan Okudu
Erincik yaptığı Açıklamada

Ağrı Belediye Başkanı ve Başkan Yardımcıları, gece saat birde Ağrı Belediyesinde çalışan birim Müdürü, sendika temsilcisi ve yöneticilerimizin de olduğu bütün birim Müdür ve Amirlerini toplayarak kendi bünyesinde çalışan işçilere baskı yaparak; sendikal tercihlerini değiştirip Genel İş sendikasından istifa etmelerini aksi halde hepsininin işine son verileceği tehdidinde bulunmuştur.

Buradan sayın Başkana sesleniyorum: Benim siz ve ekibinizle maddi, manevi ve de ailevi hiç bir sorunum yoktur. Benim Belediye ile kavgam, emek ve sermaye kavgasıdır.

Benim sizinle kavgam klasik Belediye ve Sendika kavgasıdır. Benim sizinle kavgam üyelerimin, ücret ve sosyal haklarının kavgasıdır. Bir önceki Belediye Başkanlarıyla da Parti ayırmaksızın bu kavgam sürmüştür.

Sizinle de devam ediyor, yarın gelecek olan yeni Belediye Başkanıyla da devam edecektir. İşin doğasında bu var, bunun kadar doğal bir şey olamaz.

İşlerimize saygı gösterilene kadar, üyelerimizin mesaileri tam verilene kadar bu mücadelemiz devam edecektir.

Acaba Sayın Başkan ve ekibinin bu kadar ateşli bir şekilde rakip sendikaların çalışmasını yaparak karşılığında bir pazarlığın mı olduğu gibi soru işaretlerini yol açıyor ve tekrar dile getiriyorum.

Benim sizin ve ekibinizle kişisel, maddi ve manevi hiç bir sorunum yoktur.

Ancak sizin ve ekibinizin varsa sizlerin seçeceği herhangi bir mekanda ve basının önünde çalışanlarımızın da katıldığı bir toplantıda tartışalım.

Ben 17 yılık Sendikacıyım, onurlu, şerefli emekçilerin güvenini ve takdirini kazanmış bulunuyorum.

Şahsımla ilgili kisisel bir derdiniz, sorununuz varsa beni davet edersiniz gerekirse hesabını sorarsınız. Sizi tanıdığım kadarıyla bu erdeme ve cesarete sahipsiniz.

Ama Gariban Emekcilere , birim Müdürlerine ve kısım Amirlerine baskı yapıp mobbing uygulayıp, işleriyle tehdit etmek size ve ekibinize yakışmıyor.

Şerefli Ağrı halkının beklentisi vardır.

Ağrı halkının derdi sizlerin sendikayla çatışması değildir, sadece sizlerden hizmet beklemektedirler.

Buradan birim Müdürü ve kısım Amiri arkadaşlarıma sesleniyorum: Bu oyuna gelmeyin sahaya sizi sürüyorlar birbirimizi kırmayalım,zaman çabuk geçiyor.

Bütün Belediye Başkanları gibi iki yıl sonra mevcut yönetim de gidecek bizler yine yüz yüze bakacağız. Şunu da unutmamalısınız Sendikal hak bir Anayasal haktır.

Bu konular da farklı spekülasyon üretenler suç işliyorlar.

Şerefli ve onurlu isçlerimizin Sendikal tercihlerine, iradelerine ipotek koyan kim olursa olsun karşısında DİSK’i bulacaktır.

Sizde biliyorsunuz ALLAH’ta biliyor zorla güzellik olmaz.

Buna sesiz kalmayacağız.

Saygılarımla kamuoyuna duyurulur.
AdminAdmin