Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 25-01-2024 13:50   Güncelleme : 25-01-2024 13:57

Erkan Öner’den Mehmet Salih Aydın’a Tam Destek

Erkan Öner’den Mehmet Salih Aydın’a Tam Destek

Erkan Öner’den Mehmet Salih Aydın’a Tam Destek

NRSE Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Öner Ak Parti Ağrı Belediye Başkanı Mehmet Salih Aydın ve Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Tahtalıyı misafir etti.

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam eden Mehmet Salih Aydın ve Teşkilat üyelerinin bugünkü ziyaretlerinden biri daha önce Ak Parti Ağrı İl başkan Yardımcısı , Düzce Ak Parti İl Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda iş insanı NRSE Yönetim kurulu Başkanı Erkan Öner oldu.

Öner Yaptığı açıklamada ‘’ Yıllardır tanıdığım Ağrımızın evladı eski merkez ilçe başkanım , Mehmet Salih Aydın’ın Belediye Başkan Adayı olarak bizleri ziyaret etmesi beni ve Ailemi ziyadesiyle memnun etti. Gerek başarılı bir şekilde yürüttüğü ve kendi rızasıyla bıraktığı Baro Başkanlığı gerekse de Ağrı’da yürüttüğü STK çalışmalarından tanıdığım Sayın Mehmet Salih Aydın’a güvenimiz tam ve desteğimiz de tam olacaktır. Memleketimizin yıllardır özlemini çektiği bir aday profilini yine Memleketimizin sesine kulak vererek bizlere gönderen Genel Başkanım Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a da ayrıca şükranlarımı sunuyorum. Allah’ın izniyle ve tüm Ağrılıların desteğiyle inşallah 31 Mart 2024 günü Ağrının Evladı Mehmet Salih Aydını layık olduğu koltuğa oturtacağız.’’ İfadelerini kullandı.

AdminAdmin