Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 28-05-2019 10:05   Güncelleme : 28-05-2019 10:05

Ersin Erincik Sert Çıktı ; Biz Kimseye Haraç Vermeyiz

Disk Ağrı Şubesi tarafından tertiplenen İftar Yemeğinde Genel İş Sendikası Başkanı Ersin Erincik Ağrı Belediyesine Ateş Püskürdü.

Ersin Erincik Sert Çıktı ; Biz Kimseye Haraç Vermeyiz
Disk Ağrı Şubesi tarafından tertiplenen İftar Yemeğinde Genel İş Sendikası Başkanı Ersin Erincik Ağrı Belediyesine Ateş Püskürdü.


Ağrı Belediyesinde çalışanların fazla mesailerinin ödenmediği gerekçesi ile öfkeli olan Erincik Fitil fitil burnunuzdan getiririz dedi.


Erincik Hafta sonu 1 Mayıs ve 23 Nisan gibi resmi tatillerde çalıştırılan işçilerin fazla mesailerinin ödenmemesi konusuna değinerek belki Savcı Sayan’ın haberi yoktur ama Ahmet Tunç’la 3 kez görüştüm onun için onun adını verebilirim buradan açıkça ifade ediyorum biz tek kuruşunuzu içerde bırakmayız işçinin alınterini fitil fitil burnunuzdan getiririm, dedi.


Ersin Erincik Ağrı Belediyesinin sergilediği tavrın birim amirlerini de zor durumda bıraktığına değindi. Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’a seslenen Erincik bu insanlar hafta sonu çalıştı mı 1 Mayıs ta 23 Nisan da çalıştı mı, birim müdürleri bunları işledi mi ,işledi ama bu çalışmalar arkadaşlarımızın maaş bordrosuna yansıtılmadı.


Birkaç gün önce Şeref Deniz isimli arkadaşımız maaş bordrosu ile birlikte mesaisinin ödenmemesine itiraz ettiği için hemen birimi değiştirilerek temizlik hizmetlerine verildi. Biz arkadaşlarımızın emeklerini kimsenin yanına kar bırakmayız bunları fitil fitil burnunuzdan getiririm . Konu emek oldu mu siyaset tanımayız.


Bu mübarek günlerde ne kendi huzurumuzu ne arkadaşlarımızın huzurunuzu kaçırmak istemiyoruz. Seçimden önce verdiğiniz vaatlerinizin sözlerin arkasında mısınız? İşçiden kaçmaya gerek yok ,işçiye mobbing uygulamaya gerek yok. Başta birim müdürlerinize saygılı olun. Birim müdürlerinizi işçilerin yanında itibarsızlaştırıyorsunuz. Zabıta Müdürümüz burada mıdır , Otogar müdürümüz burada mıdır itfaiye müdürü hakeza hafta sonu çalıştırdığınız ,bayramlarda çalıştırdığınız işçi arkadaşlarımızın mesai puantajlarını tuttunuz mu tutmadınız mı ? Tuttunuz Götürüp verdiniz mi ,evet Mesaileriniz ödendimi, hayır. Niye Ödemiyorsunuz ? Ödemiyorum. Vallahi biz hiç kimseye haraç vermedik. Aksi takdirde bunları faizi ile birlikte söke söke alırız .



Belki Savcı Bey’in bilgisi yoktur buradan basın aracılığı ile haberdar ediyoruz. İyi bir ekip kurun, bizi de ekibe dahil edin, çünkü personel yapısını sizden daha iyi biliyoruz. Böyle mesaileri tırpanlayarak, işçiye baskı yaparak ,mobbing uygulayarak olmaz.


Vallahide billahi de bunu sizde biliyorsunuz Allah ta biliyor dünyada biliyor bir yere varamazsınız dedi. Erincik Belediyelerin mali tablosunu seçilen arkadaşlarımız zaten biliyordu, kayyumdan devraldıkları enkazın sorumlusu biz değiliz dedi.

Erincik program sonrasında Ağrı 1970 Spor için sendika üyelerine aylık 10 Lira bağış kesintisi yapmayı teklif etti. Sendika üyelerinin de kabulü ile DİSK Ağrı şubesi Ağrı da ki tüm üyelerinden aylık 10 lira bağış toplama kararı aldılar.





 
AdminAdmin