Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 04-05-2023 20:35   Güncelleme : 04-05-2023 20:39

İbrahim Varol : Ağrı’nın Evlatlarını Kimseye Ezdirmeyeceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayı İbrahim Varol Ağrı Sivil Toplum Platformu ASTOP’u ziyaret etti.

İbrahim Varol : Ağrı’nın Evlatlarını Kimseye Ezdirmeyeceğiz
Platform Başkanı Av. Mehmet Salih Aydın ve Platform Bileşenleri tarafından karşılanan Milletvekili adayı İbrahim Varol’a Deva Partisi İl Başkanı Murat Dağtekin ve Yönetim kurulu üyeleri, Saadet Partisi İl Başkanı Ahmet Kaya, Demokrat Parti İl Başkanı Yusuf Karahan ve CHP İl Örgütü üyeleri eşlik etti.

Varol Toplantıda yaptığı konuşmada ‘’ Ağrı’da 52 STK tarafından kurulmuş ve Ağrı’nın sorunlarına kayıtsız kalmayan bir yapıyı görmek beni ziyadesi ile mutlu etti.
Allah Nasip ederse 15 mayıs günü Hem Türkiye’de Hem de İlimizde yepyeni bir sayfa açılıyor,bizlerde Ağrı’nın evlatları olarak bu yeni sayfada yerimizi sizlerle birlikte alacağız.

Şu ana Kadar Ağrı’da yok edilen kardeşlik ortamını siz değerli başkanlarımla tekrar kuracağıma inancım tamdır.

Ben sizler gibi İlimizde faaliyet gösteren tün STK’lar ile birlikte sevdası Ağrı Olan bir birliktelik ile Ağrı’nın ihtiyaç duyduğu yatırımların gelmesi noktasında emrinizde olan bir kardeşiniz olacağımdan hiç şüpheniz olmasın.

Ağrının evlatlarını hiç kimseye ezdirmeden liyakat sahibi tüm kardeşlerimle Ağrı’nın dertleri ile dertlenecek bu vefakar ve mazlum halka derman olacağız inşallah
.’’ İfadelerini kullandı.

Platform Başkanı Mehmet Salih Aydın Platform ile ilgili yaptığı bilgilendirme konuşmasından sonra Genel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisine ve Milletvekili Adayı İbrahim Varol’a başarılar diledi.
 







AdminAdmin