SİYASET
Giriş Tarihi : 27-02-2012 15:43   Güncelleme : 27-02-2012 15:43

"İhanet çabası başarıya ulaşmaz"

MHP lideri Devlet Bahçeli yine Twitter'dan gündeme ilişkin yorumlar yaptı.

MHP lideri Devlet Bahçeli yine Twitter'daydı. Gündeminde çok tartışılan demokratik özerklik taslağındaki iki dil vurgusu vardı. Bahçeli, "Hiçbir ihanet çabası başarıya ulaşamaz" dedi.

Bahçeli, "etnik temelli bölücü mihrakların son günlerde milli bütünlüğü yıkmak için tahrik ve tehditlerini yoğunlaştırdığını" savundu. "Akıllara durgunluk veren bir dehşet sarmalı etki ve dozunu gün geçtikçe artırmakta ve bu çerçevede Türk toplumu temellerinden sarsılmaktadır" diyen MHP lideri, "Bazı aydın ve bilim insanı tam bir uzlaşma ve rol paylaşımı içinde kin ve öfkelerini kusmakta ve bölücü unsurları cesaretlendirmektedir" ifadelerini kullandı.

"Türk milleti sahipsiz ve yalnız değildir" ifadesini kullanan Bahçeli, "Hiçbir ihanet çabasının başarıya ulaşamayacağı açık ve ortadadır. Bu ihanete asla müsaade edilemeyeceği bilinmelidir" dedi. Bahçeli Twitter'daki mesajını, "Birlikte kardeşçe duygularla yaşama ve yaşatma hepimizin temel tercihi olmalıdır. Kaos ve kargaşadan çıkış yolu budur" sözleriyle bitirdi. 
AdminAdmin