EĞİTİM
Giriş Tarihi : 24-03-2019 08:30   Güncelleme : 24-03-2019 08:30

İki Girişimci Bayan Sayesinde Zeka Atölyesi Hizmete Başladı

Çuf Çuf Zeka Atölyesi 4-14 yaş arası tüm Çocukların ilgi odağı olmaya devam ediyor.

İki Girişimci Bayan Sayesinde Zeka Atölyesi Hizmete Başladı
Çuf Çuf Zeka Atölyesi 4-14 yaş arası tüm Çocukların ilgi odağı olmaya devam ediyor.


Gazi Mahallesinde İki girişimci bayanın çocukların gelişimi için açtıkları zeka atölyesi her geçen gün Ağrıda farkındalık yaratmaya devam ediyor.


Atölye Öğretmenlerinden Merve Gövercin yaptığı bilgilendirmede ; Okul öncesi , İlköğretim ve Ortaöğretim dönemi çocuklarına yönelik olarak hazırlanmış abaküs temelli beyin programı ve program sonunda toplama, çıkarma ,çarpma ,bölme hesaplamaları hesaplamalarını yapabilme yeteneğini Mental Aritmetikle sağlamaktayız.


Bu Sayede Çocuklarımızın Matematik zekasını geliştiğini ifade etti.


Dikkat dağınıklığını konsantrasyon problemlerini ortadan kaldırdığını belirten Gövercin Beyin Sağ ve sol loblarının eşit çalışmasını sağlayan Mental Aritmetik programının çocuklarda özgüveni geliştirdiğine de değindi.


Atölye Öğretmenlerinden Tuğba Kömez de yaptığı bilgilendirmede ; Akıl ve Zeka Oyunları akıl yürütme yeteneklerini harekete geçirdiğini belirterek


Bu oyunlar sayesinde çocukların Kendilerini ve yeteneklerini daha iyi tanımalarını sağlar, Merak duygusunu geliştirir , planlı hareket etmeyi sağlayarak


Düşünen , sorgulayan ve çözümleyen birer birey olarak yetişmelerine katkı sağladığına değindi.


Ayrıca 7-14 yaş aralığındaki öğrencilerimize Hızlı Okuma ve Anlama teknikleri ile okuma hızını 4 kata kadar artırır ve hafızayı geliştirmekteyiz.


Sınavlarda zaman kaybını ortadan kaldırmak için hız, anlama ve bellek arasında bir bağ kurmayı sağladıklarını ifade ettiler.



Merve Gövercin ve Tuğba Kömez attıkları bu adımla çocukların hayatlarına dokuna bilmeyi, onlara faydalı olabilmeyi hedeflemiş.


4-12 yaş her çocuğun ebeveynler eşliğinde ziyaretlerine kapılarını açmaktadır.



ÇUF ÇUF ZEKA ATÖLYESİ


Gazi Mah.506.sok. Sönmezler Apt.


İlt.tel: 0535 742 70 36 AĞRI






 
AdminAdmin