SİYASET
Giriş Tarihi : 23-02-2019 14:43   Güncelleme : 23-02-2019 14:43

İsmet Aslan Ekibini Tanıttı

Hamur Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı İsmet Aslan Belediye Meclis üyesi olan ekibini tanıttı.

İsmet Aslan Ekibini Tanıttı
Hamur Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı İsmet Aslan Belediye Meclis üyesi olan ekibini tanıttı.

Aslan Tanıtım programında yaptığı açıklamada ;Futbol takımlarının fanatik taraftarlarının olduğu gibi, siyasi partilerinde böyle fanatikleri olur. Bana efsane başkan kelimesini layık gördülerse, bende onlara layık olmaya çalışacağım.

Siz istek üzerine geldiğiniz zaman ilçenin ileri gelen aileleri benim çok ciddi müracaatım oldu ve uygun görülme kabuğuma çekildim.



Aileler bir araya geldi. Aşırı istek ve talep üzerine zorlamayla geldim. Gelmediğim takdirde hamurun köklü aileleri bir araya geldi. Mevcutla devam etmeyeceğini belirtiler.

Gelmediğim takdirde hamurun köklü aileleri bölgenin ve devletin istememesine rağmen başka bir partiye oy vereceklerdi. Bu kardeşlerimin isteği üzerine ilçeye geldi. isteklere vicdani ve ahlaki kulak tıkamak doğru değil.



Biz 2004-12014 yılları arasında ağrılı dostlarımızda çok iyi biliyorlar ki çok önemli işler yaptık. bizim bıraktığımız yerden itibaren gelen kardeşimiz maalesef arkadaşlarımızın yaptığı hiç bir hizmet yok.. gözle görülür bir hizmet olsaydı talipli olmazdık. ailelerde beni değil onu desteklerdi. kişiler bulundukları topluma vefa borçlarını ödemek zorundalar.

Bizde ekip olarak hamura vefa borcumuzu ödemek zorundayız. Allah nasip ederse bıraktığımız hizmet kervanına çok büyük bir destekle devam edeceğiz dedi. 
AdminAdmin