Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 29-08-2017 14:17   Güncelleme : 29-08-2017 14:17

Kayyum musunuz Yoksa Kârûn mu?

Kayyum musunuz Yoksa Kârûn mu?

Kayyum musunuz Yoksa Kârûn mu?
 Eşine az rastlanır bir inceliğin ruh bulduğu bir kelimeden çok öte ,bir hitaptan çok ayrı  zerafet olarak bilirdik biz ‘’Gakkoş’’luğu ve Kirve Meme’nin eşine az rastlanır mertliğinde şekil bulurdu bizim için Elazığ.

Teşbihte hata olmaz derler , Harun olarak gönderdiler sizi oraya ve biz sokağın ahvalini bildirmek adına azda olsa Behlül’ün görevini üstlenmiş misafirinizin misafiri olarak gelmiştik kapınıza .

Üstünde uzun namlulu silahından başka hiçbir vasfı olmayan cesetlerin hakaret ve saldırılarına maruz kaldığımız o pespaye gün gördük ki bu ülkenin sonunu getirecek tek terör devlet eliyle hayat bulmasına müsaade edilenidir.

 

Makamı yerelde devletin en üst temsil makamı  Kaymakamlık olarak görmesi gereken Korumalarınızın Pavyon kabadayısı tavırlarına içerledik. Çünkü biz eğlenmeye pavyona değil Valiyi takip için Diyadin Kaymakamlığına habere gelmiştik.

 

Masada itiraz edeceğimiz bir hesap bırakmadığımız gibi damsız (rütbesiz)girilmez tarzında bir uyarı levhasıyla da karşılaşmamıştık girişte.

Üstlerinize takla atan tavrınızın kapının öte tarafında bir koruma terörü olarak yansımasına şaşırdık.

Önce kasıt aradık işin doğrusu hafif kırık Türkçesiyle 16 yaşında Diyadin de muhabirlik yapmaya çalışan bir çocuğun elinden makinesını alıp çektiği fotoğrafları silerek kime fadailik yaptığınızı anlamaya çalıştık.

Sonra ulusal bir haber ajansı temsilcisinin de aynı muameleye maruz kaldığını öğrendik.Basına karşı sergilenen bir tutum diye içerledik, yanıldık.

 Kaymakamlık Makamına açılan kapı olan özel kalemden daha önce bir il müdürününde silahla yaka paça dışarı atıldığını dinledik.

Sizi Harun olasınız diye gönderdiler oraya Kaymakam Bey ama bu Karun tavrınızın kendisini ifade edecek kadardan fazla Türkçe konuşamayan Diyadin’in köylüsüne ,esnafına işçisine yansımasını da irdeledik.

Sayın Öner Diyadin terörden çok çekti ve bu devlet sizi oraya terörün karşısına hizmet ve şefkat eli olasınız diye dikti devlet eliyle terör yaşatasınız diye değil.

Sayın Kaymakam biz Türkiyem’e toyumuzda bar tutar ,Karadeniz’i bebeğimize ninni diye okur Oğul’u evladımıza vasiyet diye bırakanlardanız .

Elde tespih yumurta topuk ceket omuzda bağrı açık koridor resiliği yapanlarıda iyi tanırız .

’’Sıkıyorsa yukarı çıkın’’tehtidlerine karnımız tok haliyle ,şimdi sıkıyorsa siz o gün ve ondan önce  yaşananların açıklamasını yapın isterseniz.

Kurum kameralarınız çekmemişse şayet biz görüntüleri izlemenizde de size yardıma hazırız.

Bu saatten sonra 3 kahveyi 5 esnaf kefaleti sizi halkla bütünleşti olarak resmedemez hatırlatırız.

Sayın Kaymakam Kayyumusunuz yoksa Karun mu lütfen açıklayınız….

AdminAdmin