SİYASET
Giriş Tarihi : 28-03-2019 09:49   Güncelleme : 28-03-2019 09:49

Kemal Çiftçi'den Savcı Sayana Destek

Ağrılı iş adamı Kemal Çiftçi’den Ak Parti Belediye Başkanı adayı Savcı Sayan’a sürpriz destek geldi.

Kemal Çiftçi'den Savcı Sayana Destek
Ağrılı iş adamı Kemal Çiftçi’den Ak Parti Belediye Başkanı adayı Savcı Sayan’a sürpriz destek geldi.


28 Haziran 2018 Ak Parti 27.ci dönem Ağrı Milletvekili aday adayı olan, iş adamı Kemal Çiftçi, işlerine 15 gün ara vererek seçim çalışmalarında Savcı Sayan’a destek vermek için Ağrıya gelmesi ve seçim süreci bitinceye kadar da burada kalarak desteğini sürdürecek olmasından dolayı büyük onur duyduğunu ifade eden Sayan partimize, bana Ağrıya destek veren herkese yürekten teşekkür ediyorum dedi.


Türkiye’de İnşaat Sektöründe başarılı pek çok projeye imza atan, yardımsever, güvenilir kişiliği ile ön plana çıkan, geniş bir vizyona sahip olan Kemal Çiftçi, ‘Ağrı için, partimiz için
ve Savcı Sayan için buradayım, ilimizin her türlü desteğe ihtiyacı var, yıllardır hizmetten yoksun bir şekilde yaşadı, Savcı Sayan Ağrı için gerçek anlamda bir şans, Ağrı’daki dağ gibi sorunların altından Sayan’ın kıymetli projeleri, becerisi ve çalışma azmiyle çok rahat çıkabileceğine inanıyorum Sayan’ın açamayacağı hiç bir kapı yoktur, başaramayacağı hiç bir proje yoktur kendisine güveniyor ve sonuna kadar destekliyorum, inşallah Ağrı bu değerli fırsatı büyük şansa çevirecek ve çekilen sıkıntılar bitecektir.’dedi.


Ağrı’nın en büyük mahallelerinden biri olan Bulut mahallesinde bu organizasyonda bulunmakta guru duyduğunu dile getiren Başkan adayı Savcı Sayan, ‘Kemal kardeşim ile Ankara’da birlikte yaşıyoruz. Bugün ki burada sizlerle bir araya gelmek güzel oldu. Gelin hep birlikte Ağrı’nın değişimine ortak olalım. 31 Mart akşamı hepimiz birlikte iktidara, yeni Ağrı’ya ve geleceğimize oy verelim. Artık makus kaderimiz değişsin. Cumhurbaşkanımız ve Bakanlar kurulu bütün projelerimizin arkasındadır.’dedi.

EMEKLİLER DERNEĞİNE ZİYARET


Yaklaşık 15 gündür Ağrı’da seçim ziyaretleri yapan Kemal Çiftçi, geldiği gün ilk olarak Ağrı emekliler Derneği Başkanı Mahmut Yıldırım’ı ziyaret etti.


Çiçeği burnundaki Başkan Mahmut Yıldırım’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunurken, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiğini ve Savcı Sayan’a desteğini iletip yardım istedi.

AYDEMİR’E ZİYARET


Ağrı Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret eden Kemal Çiftçi, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hayati Aydemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile istişarelerde bulundu.


Esnafların bu şehrin kalbi olduğunu söyleyen Kemal Çiftçi, ‘şehrin kalbi olan esnaflarımızı ve değerli başkanları Hayati Aydemir’i ve yönetimine başarılar diliyorum. Yaptığımız çalışmalarda ziyaret etmemiz ve ilgileri bizleri son derece memnun etti.’dedi.


AK PARTİ MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞINA ZİYARET


Ağrı’da seçim çalışmalarına ve ziyaretlerine ara vermeden devam eden kemal Çiftçi, AK Parti merkez İlçe Başkanlığına ziyarette bulundu.


Partimizin değerli Başkanı ve kardeşim Merkez İlçe Başkanımız Latif Birgül,’ü ziyaretimiz beni ziyadesiyle mutlu etti diyen Çiftçi, ‘Partimizin emektarlarından olan Latif başkanımızla hem seçim çalışmalarını konuştuk, hem geçmişi yad edip sohbet ettik. Bize gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı şahsına ve yönetimine teşekkür ediyorum.’dedi.



AĞBİRFED’E ZİYARET


Ağrı’da seçim çalışmaları ve ziyaretleri ara vermeden devam eden Kemal Çiftçi, son olarak Ağrı Dernekler Birliği Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Daş’ı ziyaret etti.


Merkezi Ağrı’da bulunan tek Federasyonu olan AĞBİRFED’in ayrı bir önemi olduğuna dikkat çeken Çiftçi, ‘Her zaman yanımızda olduğuna inandığım kardeşim Yılmaz’ı ziyaret etmek ve çalışmalarımızı anlatmak istedim. Bizlere olan desteğimizde şüphemiz yok. İlgi ve alaksından dolayı teşekkür ediyorum.’şeklinde konuştu. 



AdminAdmin