Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 02-05-2023 15:54   Güncelleme : 02-05-2023 16:06

Kılıçdaroğlu Ağrı’da Coşkuyla Karşılandı

Kılıçdaroğlu Ağrı’da Coşkuyla Karşılandı

Kılıçdaroğlu Ağrı’da Coşkuyla Karşılandı
Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 14 Mayıs Genel Seçimler öncesi İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte geldiği Ağrı’da halkla buluştu

Ağrı Dörtyol Kavşağında düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sizin için hiçbir ayrım yapmadan çalışacağım. 85 milyonun cumhurbaşkanı olacağım, 85 milyona hizmet edeceğim. Hiçbir ayrılık ve gayrılık olmayacak. Herkesin inancına, kimliğine herkes saygı duyacak.” dedi.

Hakkı, hukuk ve adaletin sağlanması için çalışacaklarını söyleyen Kılıçdaroğlu, Türkiye’ye huzuru, bereketi ve kucaklaşmayı getireceklerini ifade ederek; “Ağrı’yı, tozunu, nerelerden nerelere geldiğini, işsizlik ve ciddi sorunlar olduğunu biliyorum. Biz neden bir değişim istiyoruz. 22 yıldır iktidardalar. Ağrı gibi bir kentin hala kanalizasyonu doğru dürüst yoksa, hala bazı mahallelerine su gitmiyorsa bir sorunumuz var demektir. Sandığa gidin, oyunuzu kullanın. Yuhalamakla bir şey olmaz, sandık da olur.” ifadelerini kullandı.

Kendilerine yönelik “İktidar değişirse sözde darbe olurmuş” sözlerinin olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, “Darbeyi siz yapıyorsunuz. Bu ülke darbelerden çok çekti. Yargıda adalet yok, mahkeme salonlarında sadece adalet olmaz. Bir çocuk açsa, bir kişi eğer bir kentin sokaklarında, caddelerinde güler yüzle gezemiyorsa o ülkede bir sorun, bir adaletsizlik var demektir. Emine Şenyaşar’ın hakkını hukukunu teslim etmezseniz orada bir adaletsizlik var demektir. Adaleti getireceğim.” Diye konuştu.

Ağrı’nın sulu ve bereketli ovalarının bulunduğunu dile getiren Kılıçdaroğlu, “Eğer bu bereketli topraklarda siz hayvancılığı ve tarımı öldürüyorsanız, hayvancılığı geliştirmek için Güney Amerikalara gidiyorsanız… Senin ne işin var Güney Amerika’da? Gel Ağrı’nın ovalarını ve çalışkan insanlarını gör. Onların ne yaptıklarını biliyorum. Onlar vatandaş için değil, yandaşları ve beşli çeteleri için çalışıyorlar, paralarını yurt dışına götürdüler. Ağrılılara ve Türkiye’ye sözüm, kaçırdıkları 418 milyar doları son kuruşuna kadar getireceğiz.” değerlendirmesinde bulundu.










 
AdminAdmin