Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 14-11-2023 16:26

Latif Birgül, Ağrı Belediye Başkanlığı için müracaatını yaptı

AK Parti eski Merkez İlçe Başkanı ve İş İnsanı Latif Birgül, Ağrı Belediye Başkan aday adaylığı için müracaatını yaptı.

Latif Birgül, Ağrı Belediye Başkanlığı için müracaatını yaptı

AK Parti İl Başkan Vekili Mahmut Oğur’a Ağrı Belediye Başkan aday adalık başvurusu yapan Latif Birgül, çıkışta partililer tarafından sevgi ile karşılandı.

LATİF BİRGÜL( ÖZGEÇMİŞİ)

03.11.1979 tarih Ağrı doğumlu, ilk ve orta lise öğrenimi Ağrıda tamamladı. Erzurum Atatürk Üniversitesinin iktisadi ve idari bilimler fakültesinin İktisat mezunu,.2003 yılında beri Ağrı merkezinde MALİ MÜŞAVİR görevini yapmakta.

Birgül Başvurudan sonra yaptığı açıklamada '' 2014 -2020 yıllar arası(yedi yıl) Ağrı AK PARTİ MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞIN görevini yaptım. Bu süreler içerisinden tam altı(6)tane seçim geçirdim. Bu seçimlerde hep başarı bir şekilde tamamladık. Ak Partimizce Yapılan temayül sonuçlarına göre;2017 ve 2023 yıllarından Ağrı il başkanlığı için Sayın Cumhurbaşkanımızın huzuruna iki sefer çıktım. Halen Ak partimize üyeyim ve parti çalışmalarımı devam etmekteyim. 2023 yılında Ağrı merkez Ak parti belediye başkan aday adayı olduktan sonra yerel seçimlerde üstün bir başarıyla ayrılam teşkilatın Merkez İlçe Başkanlığını yürüttüm.''ifadelerini kullandı.

AdminAdmin