Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 12-07-2018 15:38   Güncelleme : 12-07-2018 15:38

Leyla Soruşturmasında Çember Daralıyor

AĞRI'da bayramın birinci kaybolan, 18 gün sonra dere kenarında cansız bedeni bulunan Leyla Aydemir'in (4) kıyafetleri de bulundu.

Leyla Soruşturmasında Çember Daralıyor
AĞRI'da bayramın birinci kaybolan, 18 gün sonra dere kenarında cansız bedeni bulunan Leyla Aydemir'in (4) kıyafetleri de bulundu.

Minik Leyla'nın cesedinin bulunduğu noktaya 200 metre uzaklıkta, tarlada bulunan kıyafeti, ayakkabısı ve çorapları incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.


Ağrı kent merkezinde yaşayan Şükran- Nihat Aydemir çifti, Ramazan Bayramı'nın ilk günü merkeze 15 kilometre uzaklıktaki 25 hane, 300 nüfuslu Bezirhane köyüne gitti. Aile, yakınlarıyla bayramlaştıktan sonra Nihat Aydemir'in babasının evine geldi. ​Aydemir çifti içeri girerken, 3'ü erkek, 7 çocuğundan 6'ncısı olan Leyla, kapı önünde oynamaya başladı. Yaklaşık 15 dakika sonra dışarı çıkan çift, kızlarını bulamadı. Çevreyi dolaşan, yakınlarının evlerine bakan aile, tüm çabalara karşın Leyla'ya ulaşamayınca jandarmaya haber verildi. 18 gün aranan Leyla'nın cansız cesedi, kaybolduğu köyün 3 kilometre uzağında bulunmuştu.



"Leyla'nın elbiseleri cesedin bulunduğu alana 200 metre uzaklıkta bulundu"

Leyla'nın amcası Yusuf Aydemir "Leyla arama kurtarma çalışmalarının 18'inci günüde bulundu. Çalışmalar kapsamında jandarma, korucu ve AFAD ekipleri çok çalıştılar, bulamadılar. Defnedildikten bir hafta sonrada elbiseleri bulundu. Bizim bir akraba tarlayı biçerken Leyla'ya ait penyeyi buluyor. Diğer elbiseleri de jandarma tarlayı ararken külotlu çorabı bulundu. Olay yeri inceleme ekibi geldi. AFAD ve jandarmada geldi. Penyeyi buldular. Daha sonra köye doğru arama yapacaklardı bu sırada Leyla'ya ait diğer elbiseler tarla içerisinde bulundu. Drone bulamadı. Jandarma buldu. Leyla'nın elbiseleri cesedin bulunduğu alana 200 metre uzaklıkta bulundu" dedi. 
AdminAdmin