Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 14-11-2018 18:28   Güncelleme : 14-11-2018 18:28

Mecliste İntihar Girişimini Çelebi Engelledi

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde intihar girişiminde bulunan Deniz Yıldırım, bir süre sonra ikna edildi. Yaklaşık bir saat süren ikna çabalarının sonunda şahıs tam bir ayağını aşağı sarkıtmışken AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi tarafından kolundan yakalandı.

Mecliste İntihar Girişimini Çelebi Engelledi
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bugün hareketli saatler yaşandı. TBMM'nin Halkla İlişkiler binasının 5. katına çıkan Ağrılı bir vatandaş intihar girişiminde bulundu.

TBMM yetkilileri tarafından kendisine bilgi verilen Çelebi, Plan ve Bütçe Komisyonu görüşmelerini apar topar yarıda bırakarak Halkla İlişkiler Binasının çatı katına çıktı.  Çelebi'nin yaklaşık bir saat süren ikna çabalarının sonunda ilgili şahıs tam bir ayağını aşağı sarkıtmışken AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi tarafından kolundan yakalandı. 

Çelebi'ye bu esnada MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ve AK Parti Ankara Milletvekili Mücahit Arslan'da destek vererek Deniz Yıldırım isimli vatandaş balkona alındı.  Daha sonrasında Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi'nin odasına götürülen Yıldırım,  burada Ankara Büyükşehir Belediye Bakanı Mustafa Tuna ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile telefonla görüştürüldü.

ANKARA METROSUNDAN ÇIKARTILDIĞI İÇİN İNTİHAR ETMEK İSTEMİŞ

İntihar etme sebebi sonradan öğrenilen Deniz Yıldırım isimli vatandaşın Ankara ilinde ikamet ettiği ve Ankara Metrosunda işten çıkarıldığı için intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi. 

İntihar girişimi sonrasında Yıldırım için Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna ile görüşmeler yapıldı ve Ankara Metrosunda çalışma talebi yerine getirildi. Ancak İntihar girişiminde bulunan Deniz Yıldırım, Ankara'da bir hastanede çalışmak istediğini söyleyince bu defa Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüşme yapıldı. Görüşmeler sonucunda Deniz Yıldırım'ın talebi yerine getirilerek olay tatlıya bağlandı.

 
AdminAdmin