Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 25-11-2023 08:44   Güncelleme : 25-11-2023 08:49

Medeni Kahraman Süreci Değerlendirdi

Taner Söylemez Ağrı Belediye Başkan Aday Adayı Medeni Kahraman ile Adaylık sürecini değerlendirdi.

Medeni Kahraman Süreci Değerlendirdi

Ağrı’da siyasetin yeniden şekillenmeye başladığı 2024 Yerel Seçimleri öncesi; vizyoner kişiliği ile Ağrı siyasetine yeni bir renk, farklı bir ses katacak olan Ak Parti Ağrı Belediye Başkan aday adayı Medeni Kahramanı ziyaret ettik.

Meselelere hakim ,sorunlara vakıf ,çözüme odaklı bir aday profili ile karşılaştım. Adaylık sürecini ‘’Kökleri Ağrı’da ,ömürleri Ağrı’ya hizmet etmekle geçmiş bir ailenin ,sorumluluğu gereği üstlenilmesi gereken bir görev olarak gördüğünü’’ belirterek başlıyor sohbete Medeni Kahraman . “Hayatını Ağrı’da idame eden bir hemşehriniz olarak; Ağrı’nın başkalarının önümüze koyduğu fotoğrafları yorumlama ihtiyacı içinde olmadığı bir aday profili olarak çıkıyorum hemşehrilerimin karşısına diye ekledi. Modern kentleşmeye öncülük eden ( Ağrı’nın ilk toplu konutu Batıkent) bir ailenin bireyi olarak ,bugün Ağrı’nın içine düştüğü açmazları kısa sürede çözebilecek güç ve kabiliyette bir iktidar anlayışının hakim olduğu hepimizin malumu ve bizde bu müstesna süreçte Ağrı’nın elini güçlendirmek adına harekete geçmenin elzem olduğuna kanaat getirdik.

Yeni nesil siyasetçiler olarak çağın gereklerine uygun idarecilik anlayışı ile bütün iyi niyetine rağmen; küçük meseleleri içinden çıkılmaz bir sorun yumağı haline getiren eski tarz siyasetin selasını okumak ve aydınlık yarınlara uyanacağımız bir Ağrı hayalinin ilk adımını bugün adaylık ilanımızla atmış bulunuyoruz.“ifadelerine yer verdi. Ak Parti Ağrı Belediye Başkan Aday Adayı Medeni Kahraman ;Türkiye’nin birçok ilinde ve yurt dışında inşaat,enerji,barınma ve akaryakıt sektöründe sunduğumuz hizmetlerden edindiğimiz deneyimleri her şeyin önünde tuttuğum Ağrı’ya ve çok kıymet verdiğim hemşehrilerime faydalı projelerle hizmet edebilmek adına Ağrı Belediye Başkan Adayı olarak çıktım bugün karşınıza. Pazar günü çok kıymetli delegelerimizin tercihleri sonrasında anket çalışmalarında halkımızın teveccühleri ile İnşallah AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı olarak yine sokak sokak ,ev ev hemşerilerimizle hemhal olup 31 Mart akşamında Ağrı’nın aydınlık yarınlara uyanacağı bir sonuçla Bismillah diyerek ,işe koyulacağız.

Bizim Şehrül-Emin olarak seçilmemiz durumunda insanların ötekileştirildiği ,müstesnaların istisna kabul edildiği bir kenti değil ;barışın ,huzurun ve güvenin zirve yaptığı bir kenti hep birlikte idare edeceğiz vatandaşlarımızla.’dedi.

AdminAdmin