Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 25-02-2024 11:30   Güncelleme : 25-02-2024 11:50

Mehmet Salih Aydın’ın Meclis Üyeleri ve Projeleri Göz Kamaştırdı

Ağrı Basın Birliği Başkanı Nuri Bayram dün Mehmet Salih Aydın'ın Proje ve Meclis üyelerinin tanıtım toplantısını kaleme aldı.

Mehmet Salih Aydın’ın Meclis Üyeleri ve Projeleri Göz Kamaştırdı

AK Parti Ağrı Belediye Başkan adayı Av. Mehmet Salih Aydın, dün Belediye ve İl Genel Meclis üyelerini tanıtırken projelerini de açıkladı.

Herkesin merakla beklediği ve geçtiğimiz günlerde açıklanan Encümenler bugün Başkan adayı ve projeler ile birlikte Ağrı halkının karşısına çıktılar.

Ağrı’da hemen hemen her kesim tarafından takdir ile karşılanan İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri Kültür Kongre merkezinde düzenlenen program ile Ağrı halkı ve seçmenin karşısına çıktılar.

Binden fazla Ağrılının katıldığı program salonda yer kalmayınca salon dışındaki Ağrılıların yoğunluğu Mehmet Salih Aydın’a güvenin bir göstergesi olarak karşımıza çıktı.

Adeta görsel bir şov yapan Ağrı Belediye başkan adayı Av. Mehmet Salih Aydın, Ahmed-i Hani sözleri ile selamlaması ve yine Proje tanıtımında Ahmed-i Haninin o muhteşem sözüyle ‘’ Ez Wana Çenakım jı bo zengina ,ağa ,paşa eze wana çedıkım bona zare kurmanca. ‘’ ( Ben bu yapacaklarımı zenginlere . ağalara, paşalara yapmıyorum ben bu yapacaklarımı gariban kürt çocuklarına yapıyorum) bu muhteşem söz salonu resmen mest etti.

Tabi ki bu görsel şovun mimarları olan Mühendisleri de unutmadı.

Başkan Adayı Mehmet Salih Aydını yakından tanıdığım için vefa onun olmazsa olmazı yine gösterdi vefasını ve her birini ayrı ayrı tanıttı ve plaketlerini sunarak önümüzdeki yıllarda büyük bir değişime uğrayacak olan Memleketimizin yine Memleketin evlatlarıyla yapacağının sinyalini vermiş oldu.

Masa Başında algı operasyonlarının yapıldığı sinyalini veren Başkan Aydın’ın kimleri kastettiğini o kalabalıkta soramadım ama yarın akşam Yılmaz Daş’ın konuğu olacak olan Aydın’a Umarım Yılmaz Daş Sorar bizlerde kimler olduğunu öğreniriz.

Hem projeleri ve encümen listesi ile göz kamaştıran Av. Mehmet Salih Aydın, programdan sonra Kültür Kongre Merkezinden Eski Van caddesinde bugün açılışı yapılan karargaha yaklaşık bin kişi ile yürüdü.

Bu Arada Geçtiğimiz günler de Yılmaz Daş’ın kaleme aldığı AK Parti meclis üyeleri ile 1-0 öne geçti yazısını okudum, sanki Yılmaz Kardeşim Bugünkü programdan sonra yazsaydı 1-0 değil de Mehmet Salih Aydın Şimdiden Hat trick yaptı diye başlık atardı.

AdminAdmin