Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 24-03-2024 23:30   Güncelleme : 24-03-2024 23:47

Mehmet Salih Aydın’la Ağrı’nın Işıltılı Geleceğine Yürüyelim

Mehmet Salih Aydın’la Ağrı’nın Işıltılı Geleceğine Yürüyelim

Mehmet Salih Aydın’la Ağrı’nın Işıltılı Geleceğine Yürüyelim

Ağrı Basın Birliği Başkanı Nuri Bayram Mehmet Salih Aydın ile Ağrı’nın Işıltılı günler göreceğini kaleme aldı.

Ağrı'nın köklü tarihinde birçok Belediye Başkanı görev yapmıştır, ancak şehrin potansiyelinden tam olarak faydalanılamamış ve bazı dönemlerde yeterli yatırımlar şehre yapılmamıştır.

Ancak 2024 yerel seçimleriyle birlikte, Ak Parti'nin Ağrı Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Av. Mehmet Salih Aydın, şehrin geleceği için aydınlık bir umut ışığı olmuştur.

Özellikle çeyrek asıra yakın üstlenmiş olduğu Avukatlık mesleği ile her zaman gönüllere taht kurmuştur.

BARO Başkanlığı döneminde sınırlı imkanlar ile 100 milyonluk bir tesis kazandırması, ayrıca 2018-2023 yılları arasından Sivil Toplum Başkanlığı yapması her kesim tarafından Ağrı’nın Geleceği Mehmet Salih Aydına teslim edilmeli söylemine dönüştü.

Seçim öncesi, Ağrı halkının ortak beklentisi, merkezden bir adayın mı gösterileceği konusunda merakla beklenirken, temayül oylamaları ve anket çalışmaları yapılmıştır.

Bu süreçte, halkın gözünde dürüstlük, adalet ve şehri kalkındırmaya yönelik kararlı bir duruş sergileyen Aydın, ortak kararın adayı olarak belirlenmiştir.

Aydın'ın siyaset anlayışı ve şehre olan bağlılığı, her kesimden destek ve güven kazanmasını sağlamıştır.

Adım adım sahalarda yer alarak, halkın nabzını tutmuş ve Ağrı'nın dört bir yanındaki sorunları doğrudan yerinde tespit etmiştir.

Seçim gününe kadar bitmek bilmeyen bir enerjiyle çalışmalarını sürdüren Aydın, kentteki tüm kesimlerle doğrudan iletişim kurarak, onların talep ve beklentilerini dinlemiş ve çözüm odaklı projelerini paylaşmıştır.

Kanat önderleri, sivil toplum kuruluşları, gazeteciler, öğrenciler, kadınlar ve yaşlılarla bire bir diyaloğa giren Aydın, şehrin her kesiminden büyük destek ve sevgi görmüştür.

Girilmez denen sokaklara ve mahallelere cesaretle adım atan, insanların içinden gelen sesi duyan bir lider olarak Ağrı'da yeniden umut ve güvenin tesis edilmesine yardımcı olmuştur.

Şimdi sahanın kararını dinleyelim:

Son on gündür saha kararını vermiş herkesin Aydın'ın Belediye Başkanı olmasını istediği gözlemlenmiştir.

Artık kötü günlerinde yanlarında olan ve iyi günlerinde sevinen insanların yönetimde yer alması gerektiği noktasında birleşen şehir halkı, Salih Başkan ile bu isteğini net bir şekilde ortaya koymuştur.

Aydın'ın seçilmesiyle birlikte, Ağrı'nın daha aydınlık ve geleceğe umutla bakacağı bir döneme giriş yapılacaktır.

1 Nisan'da Ağrı, yeni bir döneme "Aydınlık" bir başlangıç yaparak, şehrin potansiyelini en üst seviyede değerlendirecek ve herkes için daha yaşanabilir bir kent haline gelecektir.

Ağrı'nın bu yeni döneminde, Aydın'ın liderliğinde şehir daha da yükselerek, Türkiye'nin örnek gösterilecek bir yerleşim yeri olacaktır.

AdminAdmin