Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 16-09-2023 15:17   Güncelleme : 16-09-2023 15:19

Murat Dağtekin ; Yerel Yönetici kıyımına Sabrımız Kalmadı

Murat Dağtekin ; Yerel Yönetici kıyımına Sabrımız Kalmadı

Murat Dağtekin ; Yerel Yönetici kıyımına Sabrımız Kalmadı
Deva Partisi Ağrı İl Başkanı Murat Dağtekin Ağrı gündeminde çok büyük tepkiler ile karşılaşılan Yerli Müdürlerimizin görevden alınmalarına dair basın açıklması yayımladı.

Dağtekin yayımladığı Basın Açıklamasında:’’ Uzun bir süredir siyasi çekişmelerden ve ortamın durulup sakince düşünme noktasına ulaşmayı bekleyen birer Ağrı'lı olarak yazıyoruz.

Aslında bir çok konuyu bugüne dek gündeme getirmiş olmamıza rağmen ilimizde yaşanan yerel yönetici kıyımına artık sabrımızın kalmadığını ve iktidar mensuplarının bu duruma el atmasını beklediğimiz ifade etmek için yazıyoruz.

Ağrı’lı olup işini yapan kurumları neden misafirlere emanet ediyorsunuz.

Ev sahipleri dururken kendi insanımız dururken neden sürekli aynı yöntemle buradaki yönetim kıyımına devam ettirip duyuyorsunuz.

İşini düzgün yapanlar suçlu mu.

İşini ve memleketini düşünmek kötü mü bir şey mi ki ağrılı arkadaşlarımızı layık oldukları makamları emanet etmiyorsunuz.

Hakkettiği konuma bir türlü gelemeyen yerel yönetici nasıl verimli çalışacak nasıl motive olacak ki her defasında hemen yerine birilerini bulup getiriyorsunuz.

Ağrı stajyer yönetici ve basamak olarak kullanılacak bir il mi?

Daha önce yapılan hataları görüyoruz ki son olarak Tarım ve Orman il müdürlüğü atamasında da gördük.

İktidar ve siyasi erklerin buradaki temsilcileri sizlerden Ağrı adına ve Ağrı'lı olarak bu yapılanlara dur deme vaktinin geldiğini hatırlatmak isteriz.

Lütfen sadece kimlik ve kütük esaslı ağrılı olmayın.

Kalpten ve içten Ağrı’lı olun Ağrı’lı davranın ve Ağrı'lılara sahip çıkın.
''

Demokrasi ve Atılım Partisi Ağrı İl Başkanlığı
 
AdminAdmin