Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 07-02-2024 15:37

Murat Mahallesinde Kadınlar Mehmet Salih Aydın’ı Bağrına Bastı

Murat Mahallesinde Kadınlar Mehmet Salih Aydın’ı Bağrına Bastı

Murat Mahallesinde Kadınlar Mehmet Salih Aydın’ı Bağrına Bastı

AK Parti Ağrı Belediye Başkan adayı Av. Mehmet Salih Aydın, Merkez Murat Mahallesinde Kadınlar tarafından coşkuyla karşılandı.

Ak Parti Kadın Kolları tarafında organize edilen program resmen mitinge dönüştü.

Programda kadınlara hitap eden Başkan Adayı Aydın’’ Cumhurbaşkanımız tarafından bizlere adaylık verildiği tarihten beri çok farklı faaliyetlerde bulunduk ama bunu çok açık yüreklilikle söylemem gerek bugüne kadar yapmış olduğum faaliyetlerin içinde bu buluşma en kıymetlisi oldu.

Biz şunu iyi biliyoruz bir dava bir mücadele ancak kadın hareketiyle, ancak kadınların desteğiyle , ancak Anaların duasıyla kazanılır biz bugün buradaki Annelerin dualarını almaya geldik inşallah 31 Martta sizlerin desteği ve dualarıyla Ağrı Belediyesini tekrar kazanıp sizlere hizmetkar olarak görevime başlarım.

Şunu iyi bilin bizim iki üç gün sonra projelerimiz açıklanacak , bu projelerin en önemli kısmı hiç şüphesiz kadınlar ve ablalarımız alacaktır.

Tüm Mahallelerimizde Kadınlarımıza kuracağımız kooperatifler sayesinde tüm üretici kadınlarımız ve ablalarımızın ürettikleri ürünleri Ağrı Belediyesinin alımı garantisiyle evlerinde üretime destek vermeleri konusunda tüm desteğimizi esirgemeyeceğiz.

Ben buradan görüyorum sizler destek vereceksiniz bizlerde başaracağız inşallah.’’ İfadelerini kullandı.

AdminAdmin