Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 28-07-2021 13:30   Güncelleme : 28-07-2021 13:30

Özyolcu Gazeteciler Bayramını Kutladı

Ak Parti Ağrı İl Başkanı Halil Özyolcu Gazeteciler İle Bir Araya Geldi

Özyolcu Gazeteciler Bayramını Kutladı

Ak Parti Ağrı İl Başkanı Halil Özyolcu , Merkez İlçe Başkanı Mehmet Nuri Yıldız ve Yönetim Kurul Üyeleri Ağrı'da Görev Yapan Basın mensupları ile Kahvaltıda bir araya geldi.

Özyolcu 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Günü dolayısıyla Bayram Tatilinin araya girmesi nedeniyle gecikmeli bir şekilde bir araya geldiklerini belirtti.

Kahvaltı programında özellikle Gazetecileri dinleyen ve yerelde olan bazı sıkıntıların hep birlikte aşılacağı konusunda herkese önemli görevler düştüğünü belirten Özyolcu;'' Ağrı Özelinde öncelikle Ak Parti Hükümetinin yaptığı Yatırımların iyi benimsenmesi gerektiğini 2023 yolunda Ağrı'ya gelecek yatırımları hep birlikte olursak daha rahat bir şekilde payımıza düşeni alırız.
Bu konuda Ağrı'da görev yapan basın mensuplarına da büyük iş düşmekte ve sizlerden de bu konuda destek beklemekteyiz.'' ifadelerini kullandı.

Basın Mensuplarının Ağrı'da Basın üzerinde ciddi yaptırımların olduğu ve basın mensuplarına bir çok yerde mobing uygulandığı yönündeki telkinlerine gerekli notları alarak en kısa süre içerisinde çok kapsamlı bir toplantı ile bu konuların aşılacağı sözünü verdi.

Olumlu bir sohbet havasında geçen kahvaltıdan sonra hatıra fotoğrafı çekilerek gazetecilere teşekkür etti.


 
AdminAdmin