Ağrı Haberleri
Giriş Tarihi : 29-03-2017 17:04   Güncelleme : 29-03-2017 17:04

Rektör Karabulut Ziyaretleri Kabul Etti;Ziyarette Bulundu

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT Eleşkirt Celal Oruç Hayvansal Üretim Yüksekokulu, Eleşkirt Meslek Yüksekokulu, Eleşkirt Kaymakamlığı ve Eleşkirt Belediyesine ziyaretlerde bulundu.

Rektör Karabulut Ziyaretleri Kabul Etti;Ziyarette Bulundu
 Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yusuf ÇETİN ve Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. İbrahim ÖZGÜL ile Eleşkirt Celal Oruç Hayvansal Üretim Yüksekokulu ve Eleşkirt Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti. Celal Oruç Hayvansal Üretim Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Yücel ÜNAL ve Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Fatih KAYA ile akademisyenlerle görüşen Prof. Dr. KARABULUT, okullarda ve üretim çiftliğinde incelemelerde bulunarak, öğrencilerle sohbet etti. Önümüzdeki süreçte okullarla ilgili hayata geçirilmesi planlanan projelerin değerlendirildiği görüşmede; Celal Oruç Hayvansal Üretim Yüksekokulunun bölge için önemli bir eğitim merkezine dönüştürüleceğini söyleyen Prof. Dr. KARABULUT, Ağrı ile Üniversite birlikteliğini sağlayabilmek için ilçelerimizde bulunan Yüksekokullarımıza da önemli sorumluluklar düştüğünü belirtti. Üniversitemiz ve ilçelerde bulunan okullarımızın tek vücut halinde aynı hedeflere odaklanması gerektiğinin altını çizen Prof. Dr. KARABULUT, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinin Ağrı’nın lokomotifi olacağını sözlerine ekledi.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT daha Eleşkirt Kaymakamı Sayın Recep ÖZTÜRK ve Eleşkirt Belediye Başkanı Sayın Sebahattin SARI’ ya iade-i ziyarette bulundu.

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Hukuk Komisyonu Başkan Yardımcısı Avukat Pınar HACIBEKTAŞOĞLU ve Van KADEM Temsilcisi Esma ÖZDEMİR Rektör Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT’A ziyarette bulundu.

“Cumhurbaşkanlığı Sistemi ve Yeni Anayasa” konulu seminer için Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesine gelen KADEM Hukuk Komisyonu Başkan Yardımcısı Avukat Pınar HACIBEKTAŞOĞLU ve Van KADEM Temsilcisi Esma ÖZDEMİR, Rektör Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT’A hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevlerinde kendilerine başarılar diledi. Rektör Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek HACIBEKTAŞOĞLU ve ÖZDEMİR’E teşekkür etti.

KADEM Hukuk Komisyonu Başkan Yardımcısı Avukat Pınar HACIBEKTAŞOĞLU’NUN “Cumhurbaşkanlığı Sistemi ve Yeni Anayasa” konulu semineri Kültür ve Kongre Merkezi Osmanlı Konferans Salonunda gerçekleşti.

AdminAdmin