SİYASET
Giriş Tarihi : 28-03-2019 17:39   Güncelleme : 28-03-2019 17:39

REŞAT ASLAN'DAN BİRLİKTELİK ÖRNEĞİ

Ak Parti Belediye Meclis üyesi 1. Sıra adayı Reşat Aslan’ın bugün vermiş olduğu kaynaşma yemeğine Belediye Başkan adayı Savcı Sayan katıldı.

REŞAT ASLAN'DAN BİRLİKTELİK ÖRNEĞİ
Ak Parti Belediye Meclis üyesi 1. Sıra adayı Reşat Aslan’ın bugün vermiş olduğu kaynaşma yemeğine Belediye Başkan adayı Savcı Sayan katıldı.


Hatemoğlu düğün ve konferans salonunda bin 500 kişiden fazla katıldığı yemekli toplantı adeta miting havasında geçti. Yemeğe Hacı Reşat Aslan’ın akrabaları, dostları ve yakınları katılarak yalnız bırakmadı.


Gün artık bir ve birlikte olmak günüdür diyen Hacı Reşat Aslan, ‘Bu toplantı bizim için çok güzel bir gündür. Hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Bizim amacımız 31 Mart tarihinde yapılacak olan Belediye Başkan adayımız Savcı Sayan’ı akraba ve dostlarımız ile bir araya getirmek oldu. Sizlerin de desteği ile inşallah Belediye Başkanlığını kazanacağız. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.’dedi.


Biraz önce HDP mitinginin yanında geçtim, inanın buradaki kalabalık oranın iki katıdır. Sizinle gurur duyuyorum ne kadar gurur duysam azdır. Sizler benimle olduğunuz zaman dünya benim ile başa çıkamaz. Ben Ağrılılar ile gurur duyuyorum, sizinle beraber gurur duyulacak işlere imzalar atacağız. Siz benimle olduğunuz zaman ben hizmetin en güzelini yapacağım. İnsanın milleti dostları kıblesidir. İnsanın dostları akrabaları insanın enerjisidir gücüdür. Başının tacı ve her şeyidir. Ben sizlerin evladı kardeşiyim yabancı değilim.

Ben sizlere hizmet edeceğim, kardeşlik yapacağım sizlere yarenlik yapacağım çünkü ben sizlerden biriyim. Sizler benim ata babam dostlarım büyüklerimsiniz. Gelin hep birlikte zafere gidelim. Ağrı’mızın bu makûs kaderini hep birlikte değiştirelim.

Sizler olmadan ben, ben olmadan sizler olmazsınız. O yüzden kardeşinize destek verin şehri hep birlikte güzel yerlere taşıyalım.

Allah sizleri benim yanımda eksik etmesin.’diye konuştu. 




AdminAdmin